Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne__no__nie

Zauważyliście że fotografia i taniec to teraz niemalże hobby narodowe???

Polecane posty

Gość smieszne__no__nie

Zwłaszcza fotografia...

Gość dziad65
o kurwa MAJKI głupie baby się naoglądały

Gość NIEWIEMCZYMISIEPODOBAJA
no racja. kazdy dzieciak ma teraz komorke z aparatem i fotobloga- od tego sie zaczyna.

Gość łinterfreszzzzz
miałam dodać kiedyś podobny temat :D kupują durni rodzice jakieś drogie aparaciki z przeróżnymi funkcjami których rozpieszczone gimgówno (lub licgówno) nie potrafi często nawet obsługiwac i momentalnie staje się wielkim pasjonatem fotografii HAHAHA :D ale to w sumie jest żałosne :O

Gość 10 lat temu jak była moda na
Idola w Polsacie, to co druga osoba uważała się za wielkiego wokalistę :D teraz jest mam talent i inne takie, ale jakiegoś ogólnego szału na to śpiewanie już nie ma. tak samo będzie z fotoblogami i tańcem, jak się skończy epoka YCD :P

Gość pallaosd
dlaczego żałosne? lepiej żeby siedzieli cały dzień przed tv i oglądali jakieś durne programy? Co z tego że nie potrafią obsługiwać? Rozumiem że wy się niczego nie musicie uczyć, bo wszystko potraficie od urodzenia. Zazdrościcie im czy co? Bo ja nie rozumiem takiej postawy.

Gość łinterfreszzzzz
Żałosne jest to że ''interesują'' się fotografią tylko dlatego że inni się nią interesują, a skoro kroś robi coś tylko dlatego że teraz to jest modne to gówno ma wspólnego z prawdziwą pasją🖐️

Gość Solo Maya
Prawda. Robią "artystyczne" zdjęcia kwiatków na zoomie x5 :classic_cool: 🖐️

Gość co to maaaa być
a co zazdroscisz głupia klępo LEPSZE TAKIE HOBBY NIŻ ZADNE SPROBUJ SAQMAZROBIC TAKĄ FOTKE SZMATO

Gość pallaosd
Różnych rzeczy trzeba spróbować. A dzieciaki od lat mają tendencję do podążania za stadem. Nie spodoba się to trudno. Zajmą się czymś innym. I może 9 na 10 takich pasjonatów to rzuci jak im się znudzi, ale być może jeden przy tym zostanie i stanie się to jego pasją na całe życie. Zresztą co kogo obchodzi czym się młodzież interesuje i czy ich zainteresowanie jest szczere czy to tylko wynik chwilowej mody. Niech się bawią i miło spędzają czas. Wy nie mieliście w dzieciństwie takiego słomianego zapały? Każdy z was wiedział co jest jego prawdziwą pasją?

Gość hnjujkiukiklio
łomatko jakim debilizmem i bezsensem jest to że dzisiaj nawet na zainteresowania jest ''moda'', no nie? :D świat coraz bardziej schodzi na psy

Gość Solo Maya
Wśród młodych dziewczyn co druga to również "modelka". Robią sobie "sesje zdjęciowe" z koleżankami w pokoju. O ile go najpierw posprzątają :classic_cool: 🖐️

Gość zalamana;((
hehe:D tak to jest ze na cos musi byc moda-przed tem byla na informatyke i bankowosc;D

Gość week to view
sila mediow,"you can dance", "taniec z gwiazdami", "step up" :classic_cool: a moim hobby sa konie od zawsze i tak pozostanie bez wzgledu na to co bedzie "modne" :)

Gość NIEWIEMCZYMISIEPODOBAJA
sesja musi byc obowiazkowo w lazience z otwartą toaletą w rogu

Gość jo aska 83
A ja zauważyłam Szał na bieganie...

Gość hahahhahhhaaa
''a co zazdroscisz głupia klępo LEPSZE TAKIE HOBBY NIŻ ZADNE SPROBUJ SAQMAZROBIC TAKĄ FOTKE SZMATO'' gimgówno się zbultało :D

Gość nanananananan
bo kurwa robia beznadziejne pseudo-artystyczne zdjecia swoimi telefonami, cyfrowkami lub w wersji bardziej luksusowej lustrzankami i mysla, ze umia robic zdjecia :O Ja też lubię robic zdjecia, ale nie interesuje sie fotografia, robie foty dla siebie tylko, dla wspomnien. Moim hobby jest za to literatura, moda, muzyka i podróże :)

Gość smieszne__no__nie
'' Robią "artystyczne" zdjęcia kwiatków na zoomie x5 '' hah :D no właśnie o tym m.in. mówię

Gość siwa ziomalka
kurwa tepe ludzie zazdrosne, kazdy robi to co lubi i kazdy robi to jak potrafi. Zawistny skurwialy narodzie

Gość żeby byc fotografem
trzeba miec studia

To tak jak kiedyś każdy grał na gitarze albo chodził na aerobik. W tym nie ma nic złego, niech się bawią.

Gość czerwona malva
lepsze chyba takie zainteresowania niż picie piwa pod sklepem czy okradanie dzieciaków z zerówki. Autorko tematu, pochwal się swoim hobby, co takie oryginalnego ty lubisz robić?

nananana - jeżeli UMIEJĄ pisać to jestem w stanie im przebaczyć te byle-jakie zdjęcia. Poważnie Twoim hobby jest literatura?

Gość nanananananan
Tak, lubię czytać książki i posługuję się bardzo dobrze językiem polskim. Mam za sobą nawet pewne sukcesy literackie - wygrywałam konkursy dotyczące literatury i napisałam parę opowiadań. Tamten post pisałam jedną ręką, drugą mieszając sos w garnku, stąd wyszedł tak niedbale i z błędami :D

Gość cooler szyder
tiaa tylko że w większości te zdjęcia służą ''lansowi & baunsowi'' und przechwalaniem się :classic_cool:

Gość cooler szyder
sry *przechwalaniu się