Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie ludzikiiii

Poszukuje teledysku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help

Polecane posty

Gość pomozcie ludzikiiii

''Naprawdę świetny kawałek jakieś 2 lata już go poszukuje... leciał na VIVIE nie pamiętam tytułu ani wykonawcy, za to pamiętam teledysk - był animowany w takim dziwnym stylu jakby kukiełkowym (coś jak Sepultura - Ratamahatta) działo się to w nocy przy pełni księżyca w lesie. Był tam goryl (małpa?) z kapeluszem i laseczką i jakieś i jakieś inne dziwne zwierzaki (łasice, lisice) które piły jakieś drinki, wszystko utrzymane raczej w mrocznym klimacie, ale nutka była naprawdę świetna Być może ktoś z was kiedyś to widział, nutka była na wysokich pozycjach w listach przebojów ...'' skopiowałam to z netu, ale wiem że chodzi mi o ten sam teledysk co tej osobie matko to była świetna piosenka i charakterystyczny teledysk! pamięta ktoś ?? 😭 ps. i było to bodajże na niemieckiej vivie, a czy po niemiecku? niestety niepamiętam

Gość pomozcie ludzikiiii
nikt nie wie???? :(

Gość co to maaaa być
może Guano Apes ?

Gość pomozcie ludzikiiii
niestety nie to tamto to było bardziej coś takiego jak kukiełki w teatrze - że tak to ujmę - niz animacja

Gość jej maz ma 51 lat
moze outkast albo black sabbath

Gość Pamiętam pamiętam
to jakoś tak leciało tzn tekst"jest już ciemno ale wszystko jedno"

Gość Monoogigi
A ten goryl w meloniku z laska to nie śpiewał przypadkiem- "nie chce już czekać,nie mam już nic do stracenia! Sama dobrze wiesz jak podniecasz mnie!"?:classic_cool:

Gość Wyseuuus
M J klip pt "thriller" i mów mi Miszczu:classic_cool:

Gość umpa lumpa
takie plastelinowe ludziki przypominaja mi teledyski Tool'a, ale to rockowa kapela.

Gość pomozcie ludzikiiii
toola teledyski akurat znam a ten teledysk to też była raczej mocniejsza nuta, taka ''ramsztajnowa'' zdeczka, choć to na bank nie ramsztajn ale zayebiste to było nooo :( i jesli dobrze pamiętam to leciało na vivie jakieś 5 lat temu (jak nie więcej)

Gość pomozcie ludzikiiii
ten z myszkami nietrafiony, choć podobny

Gość umpa lumpa
kurcze, mnie nic do glowy nie przychodzi. Ale pomyslalam, ze mozesz poszukac na stronach VIVY, maja moze stare zestawienia, jesli tylko skojarzysz zespol. Moze warto napisac do MTV.pl i popytac, ci ludzie sie tym interesuja.

Gość Areolus
Tego klipu "The Knife"nie znałem:) Trzeba przyznać że na swój sposób rozczulający:) np Jak Tata-głowa rodziny jedzie na tzn skuterku albo jak jego synek myje ząbki lub mu czyta bajkę na dobranoc:)Jakieś takie dziwne rozczulenie ogarnia człowieka jak to ogląda. 🌻

Gość Areoulus
Sympatycznie te myszki przedstawione są na tym teledysku:)

Gość sprawdź sobie
teledyski takiej piosenkarki Peaches ona miała chyba podobny klip taki. I jeszcze jedna była taka piosenkarka ale nie pamiętam jak sie nazywa;)

Gość szyder cooler
ktoś się nieźle rozczulił nad myszkami:classic_cool: a teraz wszyscy razem : oooou :classic_cool:🖐️

Gość szyder cooler
a tak na poważnie to dobrze że jeszcze ludzie się wogóle nadczymkolwiek rozczulają 🖐️

Gość pomozcie ludzikiiii
niestety nie

Gość Areolus
No w sumie racja.Coś w tym jest:)

Gość aralll
gdyby nie ta małpa w kapeluszu to bym pomysłał że chodzi o "czołówkę"serialu "Fraggles"ps pamiętacie Fraglesów?:classic_cool:

Gość pomozcie ludzikiiii
choć był popularny swego czau na niemieckiej vivie, a utwór jak i klip były naprawdę świetne i z ''jajem'' to nigdzie nic znaleźć nie idzie :/ no cóż, pozostaje szukać dalej ok, ja znikam, może jutro odświeże 🖐️

Gość chomiczynka 999 w
Areolus Tego klipu "The Knife"nie znałem Trzeba przyznać że na swój sposób rozczulający np Jak Tata-głowa rodziny jedzie na tzn skuterku albo jak jego synek myje ząbki lub mu czyta bajkę na dobranoc Jakieś takie dziwne rozczulenie ogarnia człowieka jak to ogląda. no własnie mam tak samo , niby nie dzieje im sie krzywda ale mi żal tych Kruszynek, tak cięzko pracują, mają smutne minki, zero radości w tym w sumie krótkim życiu i piosenka taka smutna :( mają takie skromne biedne ubranka...biedne mieszkanko a jak sie na pożegnanie noskami stykają :( eh :( 😭 zawsze chce mi sie płakać jak to widze

Gość chomiczynka 999 w
jak ta mamusia gra na skrzypcach albo czesze maluszka 😍:(

Gość chomiczynka 999 w
wybudowały ten domek taką ciężką pracą a my nie doceniamy tego co mamy

Gość Areolus
Ojej-:):) No to musisz sobie to tłumaczyć może że to taka stylizacja jest-że ta rodzinka żyje sobie tak staromodnie:) Wiem o czym piszesz. To tak jakoś siedzi w człowieku głęboko-taka specyficzna forma wrażliwości.Wiesz te myszki są w pewnym stopniu "uczłowieczone"np tak jak Stewart Malutki coś w tym stylu :)

Gość Beatboxing
Autorko wprawdzie to nie jest ten teledysk ale obejrzyj sobie na yt teledysk The Avalanches -" Frontier Psychiatrist " Na pocieszenie napisze że też jest super a i małpa tam jest nawet tańcząca (tzn facet w kostiumie:D )i jeszcze wiele wiele innych atrakcji:D