Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

jakos nie mam humoru : (

Polecane posty

Gość aleee
zalezy jakie laski to lubia hahahaha , fryzura na bibera hahahaha ja np nigdy bym z takim nie byla

nie lubie długich włosow, trzeba miec krotkie ale nie na jeza, tylko takie by mocna je było postawic do gory : ) auto mam uno wiec cisza byle jest ;)

Gość aleee
po pierwsze nie zmieniaj sie dla kogos , badz soba zadne ubranie czy samochod nie wplywa na to, dla madrych kobiet nie ma znaczenia czy masz kase czy nie wazne zebys mial charakter i osobowosc , jakies pasje , wszystko co najcenniejsze masz w sobie

mozna powiedziec ze troszke sie zmieniłem bo stałem sie bardziej smiały i zmieniłem styl ubioru ktory jest zdecydowanie lepszy ale drozszy

Gość aleee
chlopie musisz byc soba , a kasa nie gra zadnej roli no chyba ze chcesz znalezc dziewczyne ktora leci na hajs to twoja sprawa, a co do dresow tak masz racje wole takich chlopakow, jak kazdy mam swoj gust,ale to bylo nawiazanie do fryzury jak kolega napisal zebys takie os na glowie sobie zrobil bo laski na to leca nie kazde !!!! ale tez jak pisales ze jak dziewczyna cie chce to ty jej nie jak ty chcesz jakas to ona ciebie nie, idealow nie , a taka zabawa moze trwac wiecznie

Gość aleee
ideałow nie ma *

Gość aleee
no na byle brudasa nie, ale bez przesady z ta kasa, niektore takie chamskie zachowania i udawanie kim to sie nie jest smeiszy kobiety

dbanie o siebie to podstawa nie mozna sie zmieniac, ale mozna doszlifowawszy swoje niedoskonałości i inne mniej pozadane cechy : )

Gość aleee
a mam takie pytanie, jak juz wszystko tak doszlifujesz i ubior i te cechy, to co dalej.. masz jakis pomysl na poznanie fajnej dziewczyny?

Gość juheg953-ug
fajne jest to że na randki facet przychodzi umyty i pachnący a po paru miesiacach nie wie gzie ma dezodororant :(

Gość aleee
zobaczysz to przyjdzie nie spodziewanie, zycze ogolnie powodzenia i jak juz sie uda to szczescia, a kiedys sie uda!!!

Gość Niechciana pracownica biurowa
Jakie masz wykształcenie? Pracujesz w biurze?

Gość Niechciana pracownica biurowa
A co tam niby robisz pod tą ziemią?

Gość jooooooooo,łllllwannabe
trzeba mieć wykształcenie górnicze żeby to robić

Takie, tzn jakie? Sossss nie bałamuć głupiej dziewczyny! Przecież ty z taką pedalską gębą do której ludzie w fotoshopie kutasa dorabiają możesz co najwyżej górnikom podczas fajrantu obciągać z połykiem. Górnicy to męscy, silni faceci, a ty jesteś tylko jakąś tam imitacją faceta z zaniżonym testosteronem a zawyżonym progesteronem.

Gość jooooooooo,łllllwannabefc
indor stul pysk ciekawe czy w realu byś byla taka odważna :o kafe image http://pokazywarka.pl/l60dup/ --- soss co to ma byc?:D 60 d u p ?! :D :D

ale ze co fotka : ) metaxa zrobiła wiec wstawiłem bo jest bardzo okej jak na standardy kafe :D

Gość jooooooooo,łllllwannabefc
chodzi mi o te 6 0 d u p w nazwie linka :D indor - co za róznica jaki nick? pod czarnym czypomrańczowym należy traktować innych jak w twarz, ciekaewe czy takie teksty puszczasz koleżankom na zywo " możesz co najwyżej górnikom podczas fajrantu obciągać z połykiem. " kto tak mówi do bliznich? :O

sosss ja ciebie lubię :) aczkolwiek przestań się tutaj nad sobą rozczulać, raz, że nie jesteś już anonimowy, dwa, że siedzisz wśród bab ... wielu z nas żyje bez pary, a ile ty masz lat? zaledwie 22, wiec przestan tutaj przesiadywac z zalu i rozpaczy, ogarnij sie i zacznij zachowywac, jak facet i na pszyszlosc- nigdy, przenigdy żadnej potencjalnie przyszłej kobiecie nie ujawniaj tego, że wypisywałęś tu o swoich frustracjach... bo żadna nie zobaczy w tobie mężczyzny to nie jest złośliwe, powodzenia🖐️

Gość ale masz fotę na
facebóku sos