Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa100

Mam wielki brzuch!!Koniec z tym....Odchudzam sie:)

Polecane posty

Gość teresinta
jaka diete stosujecie na zmniejszenie brzucha?

Gość Hanka;;
Hej, na brzuch dieta to jedno, ale ćwiczenie to konieczność. Bo to kwestia gdzie Ci się tkanka odkłada, jak na brzuchu, to tabletki tylko wspomogą, ale ćwiczyć musisz. Pas wibracyjny nie jest zły, i brzuszki - niestety. Jak to zrobisz systematycznie tak 2 x dziennie po 15 sztuk po 3 serii po miesiącu wynik powinien być już widoczny. Możesz też w gabinecie kosmetycznym zainwestować w zabieg rozbijania komórek tłuszczowych. I nie wiem jak z Twoją wagą? Jak jest za duża to równolegle trzeba stosować dietę.

Gość OlgaKaczmarek
Hanka, a ty ten slimgreen to jakoś długo bierzesz? Z tego co piszesz widać, że chyba nie raz już byłaś na diecie. Z czego jesteś najbardziej zadowolona? A z tymi brzuszkami to fakt, masz rację, ćwiczyć na nie trzeba.

Gość adriannaaaqwe
jaka macie diete

Pierwszy raz publicznie to powiem . Mam 30 lat 165 cm i 105 kg:( od tyg chodzę na silowńie i fitness . Staram się mniej jeść , zero słodkich napojów i piwa oraz słodyczy . Najgorsze są wieczory:( i te napady głodu i napychania się

Gość Hanka;;
Annamessi mniej jesz, ale co? Bo wiesz można jeść dużo, ale jeśli jest to co potrzeba to bardzo dobrze. Zanotuj sobie tak z 3 dnie to co jesz i napisz, a może wspólnie wychwycimy jakieś błędy i coś na to poradzimy. Ja tak robiłam i mi to bardzo pomogło, bo niby właśnie mało jadłam, a nie mogłam ruszyć wagi. Po podsumowaniu dnia okazało się, że może i nie dużo było tego ilościowo, ale kalorycznie były to bomby. Daj znać, jeśli będę mogła pomogę na swoim przykładzie!

Hej, dziś bieznia 60 minut i ćwiczenia . Pól ciemnej bułki na śniadanie , jogurt na obiad 3 pyzy z cebula duszona bez tłuszczu, pózniej banan, 3 kromki razowca ze aż torem z puszki bez masła , oprócz tego duzooooo wody. Dziś po raz pierwszy raz czuje ze może się udać . Aaaa i jeszcże 10 mińut na platformie wibracyjnej. A wam jak idzie?

Gość Hanka;;
Motylek pewnie, że się przyłączaj, w grupie rażniej :) Pyzy z cebula duszona bez tłuszczu - a co jest w jej składzie? Bo tutaj widzę pewien problem; I jesz za mało warzyw! zdecydowanie za mało, warzywa trzeba jeść bo one wypełniają żołądek i czyszczą jelita. Czasami w jelitach zostaje dużo śmieci i je koniecznie trzeba wymieść. Fajnie na to działa kapusta kiszona, taka surowa kapusta kiszona, można do niej dołożyć startą marchewkę i startą cebulę i doprawić do smaku 1-2 łyżeczkami oliwy. Dobra, niskokaloryczna i zdrowa. I ma fajne bakterie, które porządkują jelita.