Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

no coz..

Polecane posty

ja to sie ostatnio tak uchlalam ze az mi sie film urwal no coz 4 tygodnie nie bylam na dyskotece.ostatnim razem film mi sie urwal 6 lat temu.dwa dni kaca mialam i leb bolal ale wszystko do normy wrocilo

Gość week to view
matko ale zes musiala naodwalac wnioskuje z tego co piszesz tu na forum. a czemu "ten ktos" mialby to czytac

tak, i to jeszcze jak. co za ironia. moze czytac, bo wie, ze czytuję kafe i przypuszczam, ze moze sie domyslic, ze jesli tak nalogowo przegladam forum, to mogę takze pisac. millutka, mi tez sie nie dawno urwal film, pierwszy raz w zyciu. teraz chcialabym poczuc to samo. szoda tlyko, ze nie mam alko.

widze ze tez jestes z tych ktorym zadko filom sie urywa ale mam juz na co recepte wypic 4 drinki w ciagu godziny ewentualnie wypic pol litra

nie lubie drinkow. kocham piwo, a do wodki mam obrzydzenie. moze nawet lepiej, ze nic w domu nie ma.

ja przezylam dwa razy i odpierdolilam bardzo po tych dwuch razach.po 6 latach do dzisiaj mnie sumienie boli a po tym drugim razie odkad calkowicie wytrzezwialam czyli od poniedzialku. jak to co to znaczy? ze nic nie pamietasz przez pewien okres czasu podczas upojenia alkoholem

Milutka ja znam definicję "urwany film " tylko nie przeżyłem, a bywałe we mnie dużo alkoholu.

ja pijam duzo, ale tylko piw. wódki nie trawie praktycznie wcale. a zatrulam sie tak powaznie dwa razy. raz jakies 3 lata temu, lepiej nawet nie wspominac o tym oblesnym incydencie i drugi raz nie tak dawno temu. jakis miesiac. i do tej pory sie nie moge pozbierac :O

w sumie Grzeslaw wybacz ze Ci glowe zawrocilam, ale to tak jakby zwymiotowac po przepiciu i czlowiek od razu sie lepiej czuje. Piwem urwac film raczej nie mozliwe, przynajmniej w moim przypadku. moge nawalic sie dosc mocno, ale nigdy do tego stopnia, ze urywa mi sie film, poza tym w pewnym juz momencie moj brzuch nie zmiesci taka ilosc piwa.