Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halooo

Licze na wasza pomoc

Polecane posty

Gość halooo

Siemka . Mam taki dziwny problem.Chociaz mam 20 lat to nie umiem zlapac wspolnego jezyka z dziewczynami.. wczesniej bylem strasznie zamknietym w sobie nastolatkiem , wysmiewanych przez innych w szkole i przez to strasznie spadla mi samoocena... teraz juz sporymi krokami wracam do normalnosci i zaczynam rozmawiac normalnie z ludzmi, wczesniej strasznie sie ich balem o dziewczynach to moglem w ogole zapomniec. Przez to w zyciu nauczylem sie bardzo wysokiem pewnosci siebie i bezproblemowych kontaktow z powazniejszymi ludzmi. Gorzej wlasnie nadal wychodzi mi kontakt z dziewczynami w moim wieku.. nie umiem sobie z tym poradzic. Chcialbym miec jakas fajna dziewczyne z ktora moglbym sie posmiac , powychodzic na miasto , pojsc na dyskoteke , poprzytulac itd. To juz nie chodzi o samo bzykanie ale o ta bliskosc i sam fakt ze moge sie kims opiekowac. Chcialbym to bardzo zmienic ale juz mi brakuje pomyslow jak. Dzisiaj wrocilem z miasta , myslalem ze kogos fajnego poznam ale sie przeliczylem i wrocilem smutny do domu..Poradzcie mi cos bo zglupieje.. P.S Kolega dal mi swietna rade.. powiedzial zebym zostal skurwielem i nie mam szacunku do dziewczyn pff..

Gość annamariamagdalena
po jednym wyjściu na miasto nie licz, że spotkasz nie wiadomo kogo, na takie sprawy czasami trzeba dużo czasu, a czasami to przypadek sprawia, że kogoś poznajemy, np. w kolejce w sklepie, na studiach... itp. itd.