Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anada

do bardzo szczuplych, jak tego dokonac??

Polecane posty

Gość anada

Po skrócie...170 cm wzrostu we wakacje strasznie przytyłam jakieś 6 kg, zrobił mi się okropny cellulit, nigdy wcześniej go nie miałam ;/ już w miarę udało mi się schudnąć do jakieś tam swojej wagi (tej wyżej) 63 kg ;/ i tak to jest za dużo chciałabym ważyć około 50-55 kg...Od prawie miesiąca stosuję MŻ + staram się cwiczyć, czy jeździć na rowerze + zażywam therm line II z olimpu, kilka wpadek mi sie zdarzyło, że wiecej zjadłam, ale i tak to jest mało w porównaniu z tym jak się obżerałam. Ale prawie nic nie chudnę ;/ jedynie do tej wagi "normalnej" Co zrobić?? jaki jest najlepszy sposób, zeby osiagnąć mój cel? nie moge patrzeć na siebie, wyglądam grubo i ten cellulit ;/ stosuję peeling, kremy i nic;/ poradzcie prosze....

Co do cellulitu, to cię pociesze, ja przy tym samym wzroście co ty, ważę 54kg i mam cellulit.. Z tym że ja mam to w genach, ze jestem szczupła, ale myslę, że utrzymuję to w ten sposób, że nie jem nigdy na noc, tak maks o 18 ostatni posiłek a jem 2, góra 3 razy w ciągu dnia..

nie jedz juz po godzinie 18-19 oducz sie jesc slodycze - zastap je owocami urozmaicaj cwiczenia rower jest ok, ale wiem po sobie zetroche mozna schudnacale potem waga sttoi w miejscu - proponuje basen odrzuc napoje gazowane- pij tylko wode i mylse ze waga 55kg jest do soiagniecia bo aj taka mialam jak jadlam co chcialam i czasami zero ruchu pozdrawia luska.s 170cm 51kg

i jeszcze jak juz jesz to nigdy nie jedz do syta , nie przejadaj sie nawet czym malo kalorycznym ! zawsze zostawiaj sobie troche miejsca w zoladku

Gość Martia37700
.

Gość anada
co do napojow ja bardzo sporadycznie pije, pije duzo wody, herbaty zielone, czerwone, sok jesli to sama wyciskam.