Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona iza

Dostalam okres i rycze caly dzien

Polecane posty

Gość zrozpaczona iza

Dostalam wczoraj okres i rycze od rana. Jestem smutna, przygnebiona i wkurwiona na wszystko i wszystkich. Nienawidze tych dni. A pierwsze dwa dni sa koszmarem. Ku.rwa mac

Gość ja dostałam we
wtorek, a do tego jestem zaziębiona i leci ze mnie jak z zarzynanego świniaka

Gość Lola....................:):):)
i jak tu kurwa dogodzic ? jakbys nie dostala to bys wrzeszczala i wyla na kafe: NIE DOSTALAM OKRESU....:P

Gość Inniejsza
Spoko... miewam podobnie

Gość mariolkaaa22
dokładnie mam tak samo, na szczęście jestem już po :) a dzieci, które nie wiedzą o co chodzi niech idą spać;) dobranoc:)

Gość ona dzis
no my niestety tak mamy i tak co miesiac przez kupe lat -ciaza cie uwolni ;-) wiec sie usmiechnij ze jestes kobieta ;-)

Gość Inniejsza
Polecam melise. Zawsze pomaga... Dobra koleżanka na te dni:)

Gość mariolkaaa22
właśnie -my kobiety jesteśmy przyzwyczajone do bólu wewnętrznego dzięki temu silniejsze niż mężczyźni ;p ich zaboli brzuszek i już płaczą;p

Gość polski hydraulik
Jako swiatowy profesjonalista potrafie was uszczelnic, ale tylko na 9 miesiecy . tel 1500-100-900

Gość Inniejsza
Albo niedaj Boże- kaszel i katar... I już testament zaczynają pisać. A jak my mamy PMS to musimy cicho siedzieć. Maskakra...

Gość mariolkaaa22
haha dokładnie- skądś to znam- jak byłam rozdrażniona w te dni to zero zrozumienia ze strony faceta- ale jak jego kręgosłup ostatnio bolał od siedzenia to była tragedia...im przechodzą bóle tylko wtedy jak chcą sexu, a po wszystkim znów -'ale boli';p

Gość zrozpaczona iza
Brzuch mnie boli i leci ze mnie jak z kranu. Musze zakladac i tampona i podpaske. Co za kur.wa jeb.ana mac zycie. Najchetniej pozbylabym sie okresu na zawsze. Chociaz tyle ze mam co 30 dni faaaaak

Gość Inniejsza
do mariolka22: albo jak kupel zadzwoni. Też można zaobserwować nagłe uleczenie:)

Gość lady stokrotka
ja to nie dosc ze jestem rozdrazniona to boli jak cholera, pierwszy dzien to jest meczarnia nie wychodze z domu lykam tabletki przeciwbolowe wymiotuje i strasznie jest mi slabo jak bym za chwile miala zemdlec, jednym slowem to jest TRAGEDIA

Gość Inniejsza
Uuu... To nie zazdroszczę. Ja nie mam aż tak źle, ale bez Ibupromu się nie obędę w TE dni...