Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nosferatu

Smutek czy radość, miłośc i zdrada oraz wiara w lepsze jutro

Polecane posty

Gość jeszcze bedzie przepięknie
:)

Gość jeszcze bedzie przepięknie
jestes na dobrej drodze:)

boli glowka ;) ale jest ok bylo milo i dochodze do wnioku ze jak bym nie poszla nic bym nie tracila hehe no ale przydalo mi sie tymbardziej ze nigdzie nie wychodze

No to jednak poszłaś? Super, widzisz, zawsze to coś, jakoś czas zleci i między ludźmi idzie się pokręcić :) Przepraszam że zapytam tak z ciekawości z którego rejonu Polski jesteś?

jeszcze będzie przepięknie, postanowiłem wybaczyć, i sie pożegnać. A wykombinowałem dzisiaj, że... zawsze chciałem mieć marynarkę sportową, i że tak właśnie będę się ubierał :D kobietą podobają się faceci co noszą marynarki? Też muszę wyjść do ludzi, ale nie tutaj gdzie mieszkam, to małe miasteczko i nici z tego. Ale zacząć jeździć do innych miast, na spacery, do parku, wyjść na przeciw losowi :)

Gość smutnamegi
Autorze nie zrozum mnie źle ale mam wrażenie, że nadal pozostajesz w szoku który powoli z Ciebie schodzi. Nie masz czasem takie wrażenia? Ja o dziwo czuję się całkiem nienajgorzej (wczoraj usłyszałam "bądź dzielna"), nie dramatyzuje i czuję spokój, może nie absolutny ale spokój w miarę jest i zastanawiam się właśnie czy to nie zwykły szok "pourazowy". :(

byc kobietĄ, byc kobietĄ.. to podoba sie kobietOM ;P nosferatu- bo kobiety to zle sa najczesciej, sama jestem kobieta i znam troche inne, sa przebieglymi manipulantkami, udaja milosc i niewinnosc i za kawalek komplementu dalyby sie pokroic :O

Pozostanę sobą, ale wiadomo, coś musi się zmienić. Powiem Tobie szczerze, zadałaś mi pytanie, czy jestem gotowy na nową miłość. To nie jest mój jedyny problem, od 1 września jestem bez pracy, no ale już się kształtuje coś z nową, problem z uczelnią , mam nadzieje ze uda się załatwić wszystko pozytywnie. No i teraz to, to są 3 fronty, a te zerwanie to był mój ,,17 września", nóż w plecy. Ja jestem zmęczony już, i dlatego nie chce zwlekać, potrzebuje wsparcia :) nie koniecznie w formie nowej kobiety, ale np. przyjaciółki, jakiś flirt :)

Gość smutnamegi
Czyli generalnie wybierasz sposób przyklepania bólu i wspomniej nową znajomościa...zawsze to jakieś wyjście...

smutnamegi, nie szok, szok był, jestem taktykiem, i wiadomo w przypadku kryzysu, zagrożenia, staram się usilnie mobilizować. ,,Wybuchła wojna" w moim życiu, szczerze ani trochę nie byłem do niej przygotowany, teraz staram się przywrócić sobie stabilność, dopiero teraz powoli otrząsam się z ciosu, i próbuje podejmować walkę.

jetes mlody masz prawo byc szczesliwy a wiesz czego chcesz to ok nikt nie powiedzial ze dorosle zycie jest latwe dasz rade nawet jesli jeste w tzw szoku kiedy ci w koncu minie i zechcesz kochac od nowa i byc kochanym nawet w wieku 50 lat mozna znalesc milosc zycia wiec masz jeszcze duuuuzo czasu przed soba

nie chce nikogo na silę poznawać, ale siedząc w domu tez niczego nie zmienię :) Lamentować można cały czas, ale z tego owoców nie ma, może nie uda się to w tym roku, ale warto czas wykorzystywać, mamy jedno życie, szczęściu trzeba pomóc, samo nie przyjdzie i do drzwi nie zapuka :)

toshibka, to co ucieka to dzikie jakieś, być może twoje przeznaczenie jest gdzieś w drodze :) To co ucieka, nie pisane Ci jest :)

nie zgodze sie z toba ja naprawde nie jestem wymagajaca kobieta niechce duzo chociaz moze masz racje moze nie dane mi jest to co inni maja na wyciagnieciu reki moze zle pokierowalam zyciem i powinnam byc np na misji albo zakonnica ;);)

A głupoty gadasz :) Na pewno fajna laska z Ciebie, tylko no ten jedyny, to ma być ten jedyny.

ze fajna jestem to wiem a jesli ie ma tego jedynego i wlanie bedac z nim szczescie ucieka przedamna gdzie pieprz rosnie tzn ze mam zmienic na iiny model

wiesz co, jeżeli tak jak piszesz jesteś ładna dziewczyną, to... nie jest przypadkiem tak że faceci się boja do ciebie zbliżyć, bo zakładają że nie mają szans, że nie sprostają twoim wymaganiom, z góry zarzucają ze są na straconej pozycji

Idź, ja dzisiaj jak byłem drugi raz, szła młoda dziewczyna, ładna miała koło 19 lat, popatrzyła się na mnie i uśmiechnęła się, odwdzięczyłem jej się tym samym, to właśnie tak chwile sprawią że chce się żyć i walczyć :)

hehe ide bo mam chleb dla kaczuszek po 2 uwielbiam okres letnio-jesienny to jest moja pora roku kocham ja nawet jak pada deszcz

miłego popołudnia :) Obyś z tego spaceru wróciła z o wiele lepszym nastroju :) bo jak nie to foch :P