Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toshibka1981

to nie jest normalne

Polecane posty

jestem mezatka gdzie maz jest ciagle w delegacjach czasami lapie dola i to ostrego bo ile juz mozna tak zyc . czasem lezac w lozku mam popierdolone mysli i obrazy przed oczami typu smierc mojego meza Niewiem czy to juz choroba czy co do diabla mnie to juz tak meczy. czasami mam wrazenie ze zadzwoni mi za chwile telefon ze mam przyjechac po cialo meza bo zginal w wypadku np samochodowym czy to ja juz mam cos z glowa czy tez ktos tak ma

czasem na pol roku czasem na miesiac ale generalnie badrzo duzo go nie ma czasami musi wsiasc za kolko i pokonac 1500km wiem ze jest ostrozny ale kurna malo debili malo innych dziwnych sytuacji czemu mi sie to bierze nie mam pojecia

Gość Ilooon
mam podobnie- co prawda mój mąż pracuje na miejscu, ale na dwie zmiany (teraz siedze sama :/) i szczególnie w nocy, gdy długo nie wraca zaczynam łapać pierdolca podobnego do Twojego- wydaje mi się, że bierze mi się właśnie od tego samotnego spędzania nocy, no albo po prostu już tak mam...

Gość ikara
o witam,sytuacja taka sama jak moja,od 9 lat mam meza co 2 tyg na wekend w domu i mysli takie same

jezu dzieki ci ja juz myslalam ze co mi sie z glowka robi nie tak a tu widze ze wiecej tak ma dla mnie czasem robia sie te mysli tak realistyczne ze siedze i rycze i dzwonie do chlopa czy zyje a on sie pyta czy co nie tak ze mna

tak mam kontakt bez tego bym chyba umarla alleluja za telefony komorkowe nie jeste kierowca z zawodu pracuje przy urzadzeniach przemyslowych a to posoawac a to przyciac cos wiec jakies zagrozenie tez dla jest. kierowca jest raz na jakis czas czasem musi jakie mazyny poprzewozic