Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markotex

sukienka na wesele!co sadzicie o tych?

Polecane posty

Gość markotex

http://allegro.pl/wyjatkowa-rozowa-satynowa-sukienka-z-klamrami-36-s-i1824088594.html Szukam sukienki na wesele w miare efektownej ale nie tandetnej,te powyzej raczej wygladaja bazarowo,ale szulam juz od kilku dni i nic. Uwazam ze ta jest piekna,ale BIAŁA:( http://allegro.pl/victoria-s-secret-sukienka-gorset-biala-s-36-38-i1802148728.html Prosze o pomoc.

Gość Inniejsza
Hej! Jest piękna, ale duży dekolt. Nie wiem jak rodzina do tego podchodzi. Bo znam takich co by zawału w kościele dostali:)

Gość Inniejsza
Kurde, nie zauważyłam tej satynowej. Jest ładna ale nie ma rewelacji. ta biała jest piękna, ale na ślub w białym, to tak raczej nie ypada. Nie ma innego koloru?

Gość markotex
własnie wyslalam zapytanie do sprzedawcy o kolor:) pewnie nie ma, bo to tylko pojedyncze egzemplarze:( a czy satyna nie jest obciachowa?

Gość Inniejsza
Szerze mówiąc, trochę wygląda tandetnie... Ale to rzecz gustu. Ja nie lubię satyny. Rozumiem, że ty szukasz sukinek w określonym stylu? Tzn mam na myśli takie przedkolano i obcisłe? Jak coś znajdę to dam znać:)

Gość markotexx
Chciałabym SUPER DOPASOWANĄ,moze byc skromna,bez cekinów,falbanek,marszczen itp. ,ale dekolt, mini ,moze byc gorset:) Dziekuje:*

Gość markotexx
no nie jest zła,ale to jeszcze nie to... Zajrze tu jutro,dziekuje za pomoc

Gość umami
Przecież to się nadaje pod latarnię a nie na ślub/wesele :/ dramat

wg mnie ta biala nie pasuje na wesele a ta pierwsza jesli chodzi o kroj to jestladna ale kolor nie w moim guscie

Gość lu ne
ta modelka z allegro (1 link) odstrasza mnie skutecznie przed jakimkolwiek zakupem, co za koszmar