Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co z tym zrobic

Czuje sie jak pocieszenie

Polecane posty

jestem z moim facetem pół roku, mialam tam paru facetów przed nim ale szczerze mam ich gdzies i na ten moment nawet nie mysle o nich. mój miał 3 lata dziewczyne, rok temu sie rozstali, na poczatku naszej znajomosci wiecznie gadał o niej, jaka była, co robiła, a Patrycja to tamto... jak to go skrzywdziła itp, w tedy miałam to gdzies ale.... z czasem zdałam sobie sprawe ze moze on dalej cos ma do niej? wiem ze pisała do niego pare miesiecy temu jak to za nim teskni itp( pewnie była zazdrosna o mnie bo po niej on nie miał żadnej) ale on ja zignorował poblokował gdzie sie da i jest niby spokoj(chyba ze o czyms nie wiem). ostatnio zobacyłam ze jednak obserwuje ją na NK i na facebooku, troche dało mi to do myslenia, niby mnie tak kocha i sie stara i tylko mnie chce to po co ją obserwuje (ona teraz tez kogos ma), boje sie ze jak ona piernie to on mnie zostawi i poleci do niej (dodam ze kurwa z niej jakich mało zdradzała go itp a on taki głupi wszystko jej wybaczał), boje sie ze ja to pocieszenie, na fakt chłopak stara sie o mnie ale wiem ze w jego pamięci ona tez sie przewija, denerwuje mnie to bo chciałabym byc jedyną i najwazniejszą, jestem zazdrosna, czuje sie od niej gorsza. Albo mam obsesje albo on dalej ma cos do niej, dziewczyny jak myslicie co zrobic??

facet stara sie o mnie, jest dla mnie dobry, twierdzi ze mnie kocha, to po co mu pełno zdjęć z nią itp? ;/ nie rozumiem... bo jak ja koncze zwiazek to wszystkie zdjecia i wszystko co wspolne wywalam,

a jak mówie mu o moich podejrzeniach to mówi ze to przeszłość, ze żałuje ze był naiwny i ze teraz jestem tylko ja... nie wiem juz w co mam wierzyć

??

Gość no też nie wiem
:(

niby wszystko miedzy nami jest ok, ale jak on cos nawet przypadkowo powie o niej,,, np taka sytyacja ostatnio, siedzimy z jego znajomymi i sobie wspominają jak to byli wszyscy razem swoją paczką dwa lata temu nad morzem i jak to fajnie było(oczywiscie ta suka tez tam była) przykro mi sie zrobiło poprostu. nie wiem moze mam obsesje i powinnam sie leczyc.

Gość moze po prostu z nim
pogadaj

gadałam juz 1000 razy. twierdzi ze kocha mnie a tamta to przeszłość

Gość moze po prostu z nim
to mu uwierz bo go zameczysz i odejdzie. faceci nie lubia takich jeczacych, niepewnych siebie lasek