Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiarek;o

czy spotkaliście sięz tym?

Polecane posty

Gość niedowiarek;o

na początku w zwiazku partnerskim/ malzenskim wszystko jest cacy, panuje spokoj, milosc, nie doskwiera glod, problemy materialne.. a jak zaczna sie problemy z pieniedzmi, to raptem jakby czar prysl, i dochodzi do konfliktow/ rozwodow... czy czesto jest tak, ze jak zacznie doskierac bieda, to nagle nie mozna na siebie nawzajem liczyc, i czlowiek staje sie czlowiekowi 'wilkiem'...? to przykre..

Gość niedowiarek;o
dziecko, idz zajrzyj do ksiazek, rok szkolny juz sie zacza...

Gość niedowiarek;o
sram mordą wpychając sobie do odbytu fretkę :)

Gość niedowiarek;o
ha ha ha, jaki ty podszywie jestes smieszny:) poziom iq w normie? bo mam co do tego watpliwosci...

Gość niedowiarek;o
Trzymałem się za penisa gdy łajałem tamten podszyw, i nagle poczułem znajome mrowienie zwiasujące zesranie się

Gość vdhuuulka
u nas jak się pojawiła bieda, to nas to do siebie zbliżyło, serio nie mieliśmy na bilety - chodziliśmy do pracy 1,5km na piechotę, razm, za rękę na dzień wychodziło nam 15zł gdy podzieliliśmy fundusze na 30 dni w miesiącu więc planowaliśmy wspólnie posiłki na cały tydzień, chodziliśmy razem na zakupy nie wpływało to na nas jakoś negatywnie był problem z kasą, więc trzeba by ło wydawac rozsądnie, trzeba było pozyczyć na kaucję na mieszkanie to pożyczyliśmy, a później spłacaliśmy jak ludzie potrafią rozmawiać, nie wyżywają swych zlości na sobie nawzajem, to wcale problemy finansowe nie muszą zniszczyć związku nas kiepska sytuacja finansowa umocniła, nieraz wspominamy tą naszą biedę i jesteśmy szczęsliwi, że potrafiliśmy wtedy kochać się tak samo mocno

Gość niedowiarek;o
czyli nie do konca ta kwestia z pieniedzmi jest prawdziwa:) ciesze sie, ze wszystko sie dobrze skonczylo! oby kazde niepowodzenie(choc mam nadzieje, ze bedzie tylko dobrze:)) was umacnialo i zamienialo sie we wspomnienie..;)