Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruchyCiastek

CZY WKRÓTCE WYBUCHNIE KOLEJNA WOJNA ŚWIATOWA?

Polecane posty

Gość kruchyCiastek

kryzys już jest... zupełnie jak w 1929r. UE się sypie razem ze strefą Euro Polska armia szykuje w Warszawie ćwiczenia na wypadek wojny w krajach arabskich włdzę obejmują fanatycy islamscy...

Gość ryhu67433
nie ma czegoś takiego jak POLSKA ARMIA Rudy rozwiązał

Gość Madzialena86m
Mam nadzieję, że będzie i to wszystko huj strzeli

Gość dyktator
czy wybuchnie wojna. to jest oczywiste. kwestią czasu jest tylko kiedy i gdzie. ja przypuszczam że będzie to naj prawdopodobnie Iran ze względu na coraz bardziej narastające stosunki ameryki z tym krajem... USA wycofuje swoje wojska z iraku a już niedługo z afganistanu... oczywiste jest ze będą musieli znaleść inne miejsce aby tych żołniezy osadzić... 2 możliwym rozwiązaniem jest korea. po śmierci KIM dżon illa nie ma tam kto trzymać tego kraju w dłoniach. ameryka bezskutecznie apeluje o to aby kraje te się nie prowokowały. coraz więcej żołnierzy przeżucanych jest na granicę tych państw a raczej na wybrzeże morza które rozdziela te mocarstwa... czas pokaże ale o interwęcje naszego kraju w te konflikty raczej nie musimy się martwić chyba że zostaniemy w nią wciągnięci przez inny kraj sojuszniczy/

Gość dyktator
A ty madzialena86m poje**ńcu nie wiesz co mówisz.... zmienił byś to zdanie gdybyś zobaczył swoją rodzine zdychającą z głodu albo od radioaktywnych substancji znajdujących sie w powietrzu po wybuchy bomb atomowych... żal mi cie dzieciaku

Gość hghj
bardzo jest prawdopodobne ze wojna wybuchnie ale ta wojne nie wiadomo kto by wygral a gdyby tak panstwa obrzucali sie atomami to byl by koniec swiata.Ja mysle ze amerykanie zatakuja,nie beda chcieli dopuscic by Iran wyprodukowal by bron jadrowa.Oczywiscie chodzi tez o rope naftowa.Iran i Izrael nienawidza sie z powodu historyczno-terytorialnych.Niektore panstwa muzlumanskie nie chca by panstwo Izrael wystepowalo w tej czesci swiata.