Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtetyt

popatrzcie jakie imiona dała znajoma swoim dzieciom ....

Polecane posty

Gość gtetyt

Jan, tymoteusz ,leon. Co myślicie?

Gość ze kobiete
niezle posrało

A Aneta Zając, czyli Majka z PM prywatnie, swoim bliźniakom dała imiona: Harold i Gerard :P

Teoretycznie zapytam, o jakim wykształceniu są rodzice tych dzieci?, bo czytalam ostatnio artykuł i chce zobaczyc czy mieli racje.

Gość gtetyt
Odradzalismy i rodZina też ale cóż... Przyznam że się przyzwyczailiśmy inp leos rakietami ale myślę że będą mieć żal do niej.. Zauważyłam że takie imiona dają znane,bogate, mieszkające w dużych miastach osoby.

Gość łahaga
No ale gdyby dali Brajan, Kewin itp.to raczej jeszcze gorzej, a tak to Janek, Tymek nie jest źle :)

Gość gtetyt
Ojciec pracuje w sądzie,mama wykształcona ma swoje stowarzyszenie, pracuje z dziećmi autystycznymi

Gość gtetyt
Do chłopaków pasują te imiona. Myślę jednak że gdy będą nasrolatkami może im się to nie podobac

Moja kuzynka nazwała swojego syna: Stanisław, znajoma córke -Zofia. Ja wiem, że to normalne imiona, Staś, Zosia, w zdrobnieniu brzmią ślicznie... Ale normalnie, jakoś nie pasują mi w tych czasach. Po prostu mi się nie podobają.

Gość gtetyt
Mi się zosia akurat podoba... Lepiej brzmi np sędzina zofia niż martyna

Teraz wróciły te stare imiona typu Wisława. A mnie się tam Kevin bardzo podoba :) dla psa na przykład ;) :P

Ale myśląc o sędzinie, mam przed oczami starszą kobietę 40-50lat :P Może i masz rację, że pasuje. Ale Zofia - 10-15 letnia dziewczynka.. już nie bardzo. Zaznaczam, że to tylko moje zdanie :)

A mi się podobają! Dużo bardziej niż Kewiny, Oliwiery, Oliwki, Braiany (Briany?), Jessici i tym podobne :) Widać że nie ma posrane w głowie od oglądania amerykanskich i wenezuelskich seriali dla kucharek :P

Wieranka - jak ma 16 lat to Zosia, Zojka, a później Zofia :) Albo od Marii - Marysia, Majka, Mańka :P Ja chcę dać Jan i Maria, albo Maksymilian i Zosia właśnie :) Tzn jak już będę miała dzieci :)

Gość gtetyt
Wiesz kiedyś stwierdziłam że nie ma złotego środka. Chyba że anna, ania. Małgorzata, gosia. Nikola mi się nie podoba ale dla dziecka nikola da się znieść. A wyobrażasz sobie babcię nikole? Tak samo młoda wiesława głupio, za to później pasuje.. Nie dogodzi sie..

berta mi - a w artykule było może że im niższe wykształcenie i niższy poziom życia, tym bardziej zwymyślane imiona dostają dzieci? Czytałam taki artykuł już kilka lat temu, i nawet nie tyle artykuł co wyniki badań nt związków między imionami dzieci a wykształceniem/pozycją rodziców.

Też prawda :) No ale jeśli chodzi już o imiona które podała cziki... Jessica... w dokumentach wpisane Dżesika :p A są podobno takie przypadki.

Gość gtetyt
Są bo kuzynka chciała dać dzesika. Naszczesxie ojciec dziecka się nie zgodził

Wieranka - ja widziałam na własne oczy dowód z imieniem Brajan :P Przez j! Wanessa przez W :) Rozumiem jeżeli rodzice są na emigracji i na niej pozostaną, albo jeżeli jedno z rodziców jest obcokrajowcem, to wybrać imię charakterystyczne dla danego kraju... Ale nie u nas, u nas to śmiesznie trochę brzmi ;)