Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz, prawiczek, 27 lat

molestowanie sexualne w pracy

Polecane posty

jestem Bartosz, mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, czasami zaglądam na to forum ale jeszcze nigdy nic tu nie napisałem, dziś niestety przykre okoliczności zmusiły mnie do założenia tego tematu i podzielenia się z wami moim problemem otóż od 3 miesięcy pracuję w Biedronce na stanowisku kasjera, na sąsiedniej kasie pracuje pewna dziewczyna - Alicja, swoją drogą to bardzo ładna dziewczyna ale zauważyłem że ona ciągle zerka na mnie, z początku myślałem że może mi się tylko wydaje, ona odwracała wzrok gdy ja się spojrzałem w jej stronę, ale teraz ona już się z tym nie kryje, gdy ja spojrzę w jej stronę to ona nie odwraca wzroku, ja nie potrafię już wytrzymać ciężaru jej wzroku na sobie, nie potrafię, nie zniosę tego już dłużej, mało tego że się patrzy to zaczęła mi mówić cześć co mnie bardzo peszy, a jak mamy przerwę to podchodzi do mnie i chce ze mną rozmawiać ze mną, jestem już kłębkiem nerwów przez jej zachowanie czy jej zachowanie podpada pod molestowanie sexualne? co mogę zrobić w tej sytuacji? ja już długo tego nie zniosę, zastanawiałem się nad tym by się zwolnić, ale mama nie będzie zadowolona jeśli się zwolnię z pracy, po skończeniu studiów na kierunku filozofia szukałem pracy przez prawie 3 lata no i 3 miesiące temu znalazłem swoją pierwszą pracę, gdybym się teraz zwolnił, nie wiem czy znalazłbym szybko nową pracę, mama byłaby zła na mnie i by krzyczała, więc zmiana pracy nie wchodzi w grę, ale jeśli zachowanie tej dziewczyny to molestowanie sexualne to co z tym zrobić? czy iść z tym do kierownika sklepu najpierw czy od razu złożyć zawiadomienie do prokuratury?

niedawno zacząłem przychodzic do pracy w pampersach gdyz gdy tylko na nią spojrze mam mimowolną ejakulację:(

to wyżej to często spotykany na tym forum tak zwany "podszyw" mama stanowczo zabroniła mi mieć ejakulację jak miałem 14 lat i do tej pory nie odwołała swojego zakazu

Zapomnialem jeszcze dodac, ze mama budzi mnie codziennie pocalunkiem w czolko :)

To powyzsze to akurat prawda :)

Gość agnieszkamd6251
0/10 idź sobie zwalić

podszywam sie pod samego siebie by wzbudzić w sobie porządanie

Gość Jarkaneczka
Jakie infantylne prowo :o az czytac sie nie chce...do roboty sie wez a nie glupoty Ci siew du.pie trzymaja :o

Gość szyszeszka
ja uważam że fajne prowo, smieszne , taka ironia z prawiczków