Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starucha 27

Skończyłam 27 lat i czuję sie tak staro

Polecane posty

Gość Starucha 27

Czuję jakby już wszystko dobre było za mną i już nic ciekawego nie zdarzy mi się w życiu. Zaczynam się wstydzić, że nie mam dzieci, ani męża, bo to chyba już wstyd w takim wieku być panną. Też sie tak czułyście mając tyle lat ?

Gość Starucha 27
Jak ja bym chciała mieć 21 lat, jeszcze całe życie przed Tobą, masz czas na zabawę , na zmienianie chłopaków itd Zazdroszczę ci

Gość ja jestem happy 27
ja tez 27 i tez ani męza ani dzieci ale wiesz co? jestem szczesliwa, po co mi kula u nogi w postaci bachorow ;)

Gość Mezczyzna 20
Ja tez sie czuje staro,pomimo 20 lat.

Gość Mezczyzna 20
Ty hipokrytko wyzej. Nie masz dzieci

Gość Starucha 27
Nie marzę o dzieciach , ani o mężu , czułam do moich urodzin bardzo młodo duchem, że jeszcze tyle przede mną. Jestem osobą, która zawsze znajdzie sobie jakieś zajęcie pasje, ale zaczynam się bać, że może powinnam zacząć myśleć o dzieciach, że w końcu będzie za ppóżno,nie wiem co sie ze mną stało

Gość facet_50
Ja mam 50 lat i czuję się młodo. Mam pieniądze, władzę i młode kobiety :D

Gość nuhybnk
Ja mam 32 i czuje sie młodo,mam młodszego faceta i czasem zachowuję sie bardziej szlaeńczo od nigo hahah:)

Gość ja jestem happy 27
ja tez mam mlodszego, moj chlopak ma 22 latka. Ja tez sobie tak czasem mysle, ze moze jakas dziwna jestem bo wlasnie nie cche dzieci, męża nie mam, ale z drugiej strony ja NIE CHCE miec dzieci wiec jaki sens sie zmuszac i udawac ze mnie to uszczesliwi??? a na pewno nie bylabym szczesliwa majac dzieci, raczej zla bo nie mialabym czasu dla siebie w ogole. nie wszystkie kobiety musza miec dzieci, bez przesady, nie ma sie zmsuzac i obwiniac ze jest sie inną.

Gość kasztanowe włosy
to sie powies skoro żaden facet nie chce cie ruchać tzn nie przejawiasz wartosci w tym swiecie

Gość Ja w październiku skończę
25 i dotarło do mnie, że młodość już minęła. Nie to, że wyglądam staro, bo mam wyjątkowo młodą buzię. Nie to, że czuję się staro, bo nie mam dzieci i dopiero teraz mogę sobie pozwolić na inne życie. Ale... No ale to i tak nie zmieni faktu, że za mną już liceum, studia, że na jakimś koncercie będę już jedną ze starszych jeśli nie najstarszych za jakiś czas, że zmarnowałam swoje najlepsze lata, a teraz już ich nie wrócę. To żałosny widok, gdy dorosła kobieta próbuje robić z siebie nastolatkę. Wszystko ma swój czas i miejsce. Oczywiście nie zamknę się z tego powodu w domu, ale już nigdy nie będę młoda i to mnie przeraża.

Gość nuhybnk
moj ma 25:)

Gość Starucha 27
Mam chłopaka, więc ktoś tam mnie chcę. Happy nie masz obaw , że zostaniesz sama po 30 stce ?

Gość Ja w październiku skończę
Ja mam już męża, a też nie wiem czy po 30-stce nie będę sama, bo pójdzie sobie do innej. Tego się nigdy nie wie, więc o to bym się na Twoim miejscu autorko nie martwiła.

Gość nuhybnk
Mnie tam nic nie przeraża,jest mi cudownie z nim i wogole.Mam swiadomosc upływajacego czasu,wiem ze wygladam juz inaczej ,ale nie zmienie tego.moge tylko czerpac z zycia ile sie da i tego wszystkim zycze)

Gość Starucha 27
Mieszkałam poza Polską , niedawno wróciłam. Tam jest całkiem inaczej (chodzi mi o konkretny kraj, a nie całą europę) Mając te 20 kilka lat nadal jesteś uważana za młodą osobę, która ma jeszcze wiele do zrobienia, nikogo nie dziwi , że nie masz męża, że chcesz się jeszcze bawić poznawać mężczyzn.W Polsce jest całkiem inaczej, kobieta 27 letnia jest już stara, większość ma już dzieci , mężów. Często się zdarza, że jedynym celem w życiu kobiety jest wyjść za mąż. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale jak tak czuję się w Polsce i tak widzę osoby mieszkające tutaj. Chociaż wiem, że przecież nie wszyscy są tacy.

Gość ja jestem happy 27
nie mam żadnych obaw, mam rodzinę, rodzicow, rodzenstwo, ich dzieci, wiec sama nie zostanę, nie martw sie o mnie ;) poza tym samotnosc nie jest taka zla, ja cale zycie bylam praktycznie samotna jesli chodzi o związki z chlopakami, wiecej czasu bylam sama niz w związku. a co jeszcze zrozumialam to to, ze facet nie jest mi do niczego potrzebny i nawet wiecej z tego problemow jak przyjemnosci. Wiec nawet jakbym zostala sama to juz nikogo szukac nie bede bo dobrze mi samej :)

Gość ja jestem happy 27
ja mimo ze mam juz 27 lat to psychicznie czuje sie na jakies 20... nigdy nie marzylam o dzieciach, nawet czuje obrzydzenie na samą mysl, ze mialabym miec dzieci :O męza bym chciala miec ale tez nie mam jakiegos parcia na to, moge byc stara panna. W sumie w tych czasach malzenstwo to juz nie to co dawniej... ludzie żenią sie na pokaz a nie z milosci, tak mi sie wydaje.