Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proxyy

YES YES YES jestem kierowcą!!!

Polecane posty

Gość Proxyy

zdałam , będę pić na umór dziś :D :D :classic_cool:

Gość Proxyy
musiałam wprawdzie zrobić laskę wszystkim egzaminatorom, którzy byli na placu ale co tam, opłacało się:)

Gość graaatuuuluuujjee
Super, gratuluje! Ja sie tak cieszylam rok temu- juz rok jezdze ;)

Gość no no no nie jestes
kierowca to dopiero bedziesz kiedys moze za 20 lat teraz masz tylko uprawnienia. A zapewniam, ze mowic o sobie w tej chwili jestem kierowca to za duze slowa.

Gość szzz
gratuluje :) ja chodze na kurs ale dopiero jestem po 2 jazdach

no no no nie jesteś - idąc tym tropem Ty też nie jesteś na pewno prawdziwym kierowcą w porównaniu z moim dziadkiem, który ma już od 50 lat prawko :p

Gość no no no nie jestes
Czas to zweryfikuje.Chodzi po prostu o doświadczenie. Nie można być chojrakiem. Tu dziewczyna cieszy się, bo zdała egzamin, ale na pewno kierowcą jeszcze długo nie będzie. Mało kto może o sobie powiedzieć jestem kierowcą. Co najwyżej może ktoś prowadzić samochód. Trochę pokory. Ja nadal nie jestem kierowcą mimo, że prawo jazdy posiadam od 90 roku.

Gość no no no nie jestes
ps. kierowca nie pije alkoholu. Więc lepiej wsiądź za kółko i rundą po mieście uczcij swój sukces, a nie z kielichem w ręku.

Gość Proxyy
oj no nie bądźcie tacy:)nie powiedziałam że jestem kierowcą w sensie że wiem już wszystko. to oczywiste że doświadczenie jest najważniejsze. ale cieszę się ponieważ dla mnie była to prawdziwa trauma, kilka podejść - masakra. a upić się mogę, bo nie mam jeszcze swojego auta :) nie chciałam kupować, zanim nie będę miała prawka.

Gość NiktNIEwiedział
Pffff od 50lat ma prawo jazdy...to już najwyższy czas mu je zabrać,przecież ten człowiek sprawia realne zagrożenie dla nAS wszystkich,na pewno słabo u Niego ze sprawnością intelektualną jak i fizyczną,żałosne