Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEnnnnnn

Seks w 2 miesiacu ciazy- PYTANIE!

Polecane posty

Gość MEnnnnnn

Witam! moja dziewczyna zaczyna 8 tydzien ciazy ( 6 tydzien od zaplodnienia) i byla juz u lekarza, na usg okazalo sie ze zarodek troche nisko sie osadzil. Mowila ze lekarz jednak nie zabronil jej wspolzycia,ale ona ostatnio mowi ze ma jakies klucia w pochwie i boi sie ze to macica sie rozkurcza czy cos i nie chce wspolzyc, chce poczekac do nastepnej wizyty w 12 tyg. Czy moja dziewczyna ma racje? ja jak to facet, oczywiscie chcialbym wspolzyc....

Kłucia i pobolewanie podbrzusza w ciąży jest normalne! Chyba, że to takie naprawde bolesne skurcze to wymaga to odrazu interwencji lekarza. Ale takie kłucia w jajnikach, w pochwie.. norma macica sie rozrasta. Co do seksu..jak lekarz nie zabronił powinno byc ok :) Najlepiej powiem szczerze bez szaleństw ;)

Chce poczekać- niech poczeka, to niedługo... Pewnie jeszcze pierwsza ciąża i czuje się mało komfortowo, boi się każdego kłucia... Zadbaj o to żeby była zrelaksowana (i nie wyszukiwała dolegliwości ciążowych na necie bo się jeszcze przestraszy(, to może się rozluźni i przekona do seksu. A na następną wizytę możesz wybrać się z nią i podpytać lekarza o przeciwwskazania.

Gość MEnnnnnn
no wlasnie to pierwsza ciaza, mowila ze sama nie wie co jest normalnym objawem a co nie- tym bardziej- skad ja to mam wiedziec?:D moze i niedlugo bo 4 tygodnie,ale my juz tego nie robimy od 3- jakos tak wyszlo ;) ona sie przejela tym ze zarodek jest nisko osadzony, powinien byc na gorze chyba, ale lekarz niby powiedzial ze miesnie macicy podtrzymuja brzdaca.I nie chcialbym szalenstw- no wlasnie delikatnie bo sam sie troche boje.Ale gdyby miala orgazm to nic sie tam nie dzieje?

Gość MEnnnnnn
Błagam pomozcie dziewczyny bo juz nie wiem nic....

Z tym orgazmem to też różnie sie mówi.. Wkoncu sa to jakies skurcze macicy.. A co np. w przypadkow orgazmow przez sen? :D Hehe zdarzaja sie wkoncu ;) Nie no mysle, ze poczekajcie do tego kolejnego USG, nie ma nic gorszego jak stres. Pozatym sa rozne inne metody by sie pobawic :)

Gość MEnnnnnn
to dzieki wam za rady,raczej poczekamy :)

Gość MEnnnnnn
do niebieskie oczy zasrane sa : ciebie nikt nie prosil o hamski komentarz