Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eddyy19

aerobik na studiach

Polecane posty

Nie :D to był tylko przykład jak wygląda :D A Ty jeśli potrafisz ćwiczyć bez przerwy godzinę możesz sie zapisać, a jeśli nie lepiej daj sobie spokój i idź na coś mniej ruchowego.

Gość wwrrr
gtgty7 - i w dodatku probuje przypodobac sie potencjalnie atrakcyjnej kafeteriance, z nadzieja, ze znajdzie sobie dziewczyne i nie bedzie musial sie odchudzac, bo po co? :D 🖐️

Gość eddyy19
Szkoda, że to nie Ty, ale i tak czuję że pięknie wyglądasz podczas ćwiczeń. Myślisz, że nie dam rady? Mam jeszcze 2 tygodnie, żeby się rozruszać...

Gość ale gdzie Ty na ten aerobik
atak na brzuch to wszelkie mozliwe cwiczeniana miesnie brzucha. Nie tylko tzw "brzuszki", w roznych modyfikacjach ale tez na stojaco z ciezarkami, z gumami itp. ALe ja akurat na to nie chodze tylko przez szybe widzialam :D

Gość ale gdzie Ty na ten aerobik
Anilolek, nie no u mnie takich akrobacji to nie ma :D Ale tez nie jest to robienie "pajacykow" przez godzine :D Cos posredniego :P

Gość eddyy19
O.K. sorry

Gość eddyy19
ale gdzie Ty na ten aerobik - a Ty co o tym sądzisz? Dam radę?

autorze a dlaczego nie chcesz zapisać się na siłownie? Ja tez jestem antytalent z wfu i wlasnie dlatego nie chce is n aerobik.

Gość eddyy19
ale na siłowni trzeba nieźle wyciskać!?!

no proszę cię, na siłowni?! Nikt Cie nie zmusi do tego żebyś podnosił duże kilogramy. Dodatkowo możesz sobie siedzieć, jak ktos zapyta czemu nie ćwiczysz to możesz powiedzieć ze odpoczywasz po serii czy cos takiego.

Gość eddyy19
a ja słyszałem, że są sprawdziany np. z brzuszków na skośnej ławeczce...

tak to było w szkole średniej. U mnie na studiach czegoś takiego nie ma. Ocene masz za obecnośc. Na wfie chodzi o to żeby się zrelaksować. Podobno.

Gość eddyy19
a Ty się relaksujesz na siłowni?

Gość wwrrr
Ty sie nie masz relaksowac, grubasie, tylko schudnac. A jak ktos bedzie Ci sprawdziany robic, to jeszcze lepiej - wieksza motywacja, a Tobie jakakolwiek potrzebna, inaczej bedziesz wiecznie siedziec na dupie i marudzic.

Gość oglądnąłem filmik...
i muszę stwierdzić, że jest to areobik dla ludzi o normalej budowie ciała i w dodatku uzdolnionych tanecznie a nie dla przeciętnego Kowalskiego. Zatem dla przeciętnego Kowalskiego w tym Ciebie niezbędne jest "coś" co pzwoli żyć i cieszyć się w zdrowiu życiem i jakotaką sprawnością fizyczną. W związku z tym masz tu linki do adekwatnych tematów i filmów. Powodzenia. Odpisz jak poszło, adres wewnątrz.🖐️ Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, wszczepianiu implantów, przyczepianiu protez, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą poprzez spełnianie 5. warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn 5) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu, by nie dopuścić, wykorzystując Układ Immunologiczny, do koniecznego wszczepienia implantu np. z powodu zwyrodnienia szyjki kości udowej, czy przeszczepienia nerki, serca zniszczonej przez paciorkowca, czy raka powstałego w wyniku toksycznej wody i pożywienia. Przyczepienie protezy np. do kikuta nogi po wypadkowym obcięciu nogi to inne zagadnienie i niezwiązane jest z dbałością o zdrowie, bo to często wypadek losowy na który nie mamy wpływu, ale na inne choroby/kalectwa mamy wpływ i to, wg Golemana, aż >90%. Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej lub stanie się chodzącymi kalekami. LR Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ , http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu, szczegółowo postudiuj z vademecum zdrowia temat „4 warunki determinujące zdrowie 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość eddyy19
dzięki, sporo tego!

Gość Do Ediego
najprostszą, najzdrowszą, najtańszą formą ruchu dla zdrowia i zrzucenia zbędnych kilogramów, oprócz prawidłowego odżywiania, jest: rower górski codziennie po 25km w tempie 130ud/min serca lub 30km/h i prysznic hartujący, w międzyczsie raz/tydz. sauna sucha

Gość dsgsdgsdg
O kurwa ta idiotka wrzucila film z mistrzostw w aerobiku na AWF i mowi ze u niej na studiach takie rzeczy. Moze i takie jak na AWFie siedzisz. Normalnie aerobik to raczej takie skakanie na tych matkach tanczenie, ruszanie sie a nie kurwa gimnastyka szpagaty. Pojebalo cie chyba.