Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eddyy19

aerobik na studiach

Polecane posty

Gość eddyy19

Jestem facetem z nadwagą i na dodatek jestem kiepski z wf. Zaczynam studia i ktoś powiedział mi, że dobry pomysł to zapisać się na aerobik. Nie wiem czy to dla mnie dobre, bo mam kłopoty ze skłonami nie mówiąc już o brzuszkach. Jak myślicie?

Gość eddyy19
piszesz poważnie?

I tak i nie :) w mojej grupie byś sie wykończył ale jest druga grupa dla amatorów i tak spokojnie może chodzić każdy :) Zależy na jakim poziomie ma być ten aerobik.

Gość wwrrr
Aerobik to sporo skakania, pewnie tez z elementami tanecznymi. Malo ktoremu facetowi raczej przypasuje. Idz na silownie i lap ciezary, plywaj jesli lubisz, kiedy Ci sie poprawi kondycja zacznij biegac. I jedz zdrowo.

Gość eddyy19
nie umiem pływać i w ogóle mam słabe mięśnie...

No właśnie :) facetów raczej niewielu chodzi, a ci którzy chodzą mają ogromne poczucie humoru jeśli chodzi o swoją osobę ;)

Gość eddyy19
co to znaczy z tym poczuciem humoru? źle ćwiczą?

Hehe nieeee że źle ale facet 190 wzrostu i 100 kilo wago zawsze będzie wyglądał śmiesznie w stadzie lasek koło 160 wzrostu i w rozmiarze 34/36 :) I nie chodzi mi o to że ktoś sie z kogoś naśmiewa tylko o ogólny komizm sytuacji kiedy chłop jak dąb hasa w rytm skocznej muzyczki :p

Gość gsgdsgsd
Chodzi o takich smiesznych pedałkow ktorzy sie trzymaja z dziewczynami.

Gość eddyy19
a czy zdarzają się ćwiczenia na mięśnie brzucha, bo one są dla mnie straszne!

Oczywiście że sie zdarzają. Ogólnie biorąc faceci na aerobiku nie mają lekko bo po pierwsze wszyscy myślą że wybrali aerobik dla podrywu albo dlatego że myśleli że będzie tam łatwo. A co masz jeszcze do wyboru?

Gość eddyy19
tylko mi to pozostaje, z wszystkiego innego jestem kiepski...

Gość eddyy19
no właśnie jestem gruby i nie nie wychodzą mi np. brzuszki, unoszenia nóg w leżeniu...

Gość eddyy19
jestem antytalentem sportowym...

Jeśli na Twojej uczelni nie wiążą żadnych nadziei z aerobikiem to spokojnie dasz radę, przecież nikt nie będzie sprawdzał czy robisz prawidłowo ćwiczenia. Zazwyczaj chodzi o to żebyś był obecny i tyle.

Gość eddyy19
ale dziewczyny się mogą śmiać...

Mogą :) i to dla Ciebie duża szansa bo jeśli wtedy wykażesz sie poczuciem humoru to wszystkie laski już są Twoje :) noooo może nie do seksu :p ale koleżanki będziesz miał na pewno :)

Gość wwrrr
Rekoma ruszac potrafisz? To jak mowilam, lap za ciezary. Ja macham 4kg na reke, slabeusz jestem, podejrzewam, ze facet co najmniej tyle podniesie nawet w najgorszej kondycji. I potem zwiekszamy jak sie da. Na silowniach sa i ciezary, i maszyny, do wyboru, do koloru. I wcale nie chodzi o 'koksowanie', ale o wypracowanie ladnie zarysowanych miesni, ja osobiscie wole chudych facetow od miskow i miesniakow, ale najlepiej kiedy ten chudy ma ramiona stanowczo meskie, umiesnione i twarde uda. Moj facet schudl w swoim czasie jakies 20 kg wlasnie za pomoca diety, ciezarow i biegania, teraz jest chudy z ladnie zarysowanymi miesniami i nie tyje mimo, ze jego dieta daleka jest od wzorcowej.

Gość eddyy19
myślisz że z tym tłuszczem seks nie jest możliwy?

Eddy a gdzie ja napisałam że nie jest możliwy??? W ogóle myślę że zbyt poważnie do tego podchodzisz tzn do wf na studiach

Gość ale gdzie Ty na ten aerobik
chcesz chodzic? Bo na studiach to raczej chyba nie? U mnie w klubie sa takie formy zajec fitness na ktore tez chodza mezczyzni, np rowery, lift-it, tae-bo, atak na brzuch. To zeby sie nie czuc jak rodzynek to warto na takie zajecia pojsc (na poczatek najlepiej rowery, tae-bo odradzam, bo ktos nowy moze sie zniechecic). No i przede wszystkim polecam wszelakie zajecia taneczne, np Zumba ;)

Gość eddyy19
a jak wygląda wasz zaawansowany poziom aerobiku? pewnie dla takich szczupłych lasek jak Tynie jest to problem?

Gość eddyy19
ale gdzie Ty na ten aerobik - a jak wygląda atak na brzuch?

Gość eddyy19
i Ty jesteś na tym filmiku?

Gość gtgty7
nie jesteś antytalentem sportowym, tylko leniwym i zapasłym kolesiem :O weź sie za siebie, bo jak pomyślę, że miałabym mieć za faceta taką ciamajdę, to... :O