Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja max

weronika z top model jako 'prowadzaca'

Polecane posty

Gość beznadzieja max

jest mega beznadziejna :o

Gość agdziiiaaaaaa
Zgadzam się, gorzej niż drewno

Gość Karoinna
haha zgadzam się :D

Gość giuulutiuiek
Trochę ją przytłacza Piróg, ale jak będzie opikunką modelek w domu myślą, że otworzy się i pokaze na co ja stac. Ja takie samo zdanie mialam o Patrycji Kazadi w you can dance kiedy widzialam ja na castingach. Ale kiedy rozpoczely sie programy na zywo przekonalam sie do niej. Mysle, ze Wernonika sie jeszcze wyrobi.

Gość beznadzieja max
oj nie zwalajmy winy na Michala. ona przez program byla juz przyzwyczajona do kamer w poblizu a teraz zachowuje sie jak przestrasozna sarna. z kolei jak juz powie (a raczej odpowie na pytanie) to z takim fochem i pretensja, ze ktos czegos od niej chce :/. lubilam ją ale mnie mega zawiodla

Gość no wlasnie co to za babka
wogole, skad ja wzieli ? jestaka nijaka ze szkoda gadac, ja nie wiem za co placa jej organizatorzy ;/

Gość ls'dlkd
to tam jest jeszcze ktos oprocz Piróga?

Gość beznadzieja max
haha :P

Gość skórkaodbanana
Magda Mielcarz była ok, mogłaby zostać :O a ta cała weronika to jak kłoda :( p.s ogladaliście 2 odcinek?:D na catingu byla taka plastikowa laska z narzeczonym :D:D:D ona 18 lat a on chyba 50 i mniejszy od niej :D to chyba jej sponsor haha

Gość beznadzieja max
si, ja wlasie ogladam ten odcinek :D

Gość skórkaodbanana
albo jedna laska zapomniała skąd jest hahahahahha :D

Gość beznadzieja max
juz takie wynalazki chodza po swiecie :D

Gość beznadzieja max
Tyszka to brutal ale wizualnie mi sie mega podoba :P

Gość mezczyzni kochaja
tyszka przegina , w ogole chyba w tym sezonie liczy na jakies ruchanko olbo chociaz obmacywanko :D a rozwalil mnie tekstem jak upadł na ta jedna z sióstr , pomiedzy jej nogi i komenatarz " to chyba tak wyglada jakbym odbierał poród" jakby kur.wa nigdy nie bylo pomiedzy nogami dziewczyny hahah gej :)

Gość beznadzieja max
no wlasnie niby gej a w tym odcinku takie podteksty z kobitkami... moze ma dosyc plotek o jego homoseksualizmie :P

Gość mezczyzni kochaja
a nie :D jeszcze lepiej : znalazł sie miedzy jej nogami i stwierdził : "porodu nie odbierałem nigdy ale tak to chyba musi wygladac podobnie " hahaha wydało sie że gej i seks zna tylko od strny wypinania sie :D

Gość giuulutiuiek
wzięli ją na prowadzącą, bo niby była lubiana przez widzów.. ekhmm.. ja jej nie lubiłam i do tego programu mu nijak nie pasowała. Zresztą połowa dziewczyn do tego programu nie pasowała. Natomiast po kolei odrzucali te, które mogłyby wyglądać jak Top modelka, a zostawiły mdłe i z odcinka na odcinek gorsze dziewczyny. Ta co wygrała to jakaś poracha. Figurę miała, ale nie to oceniajmy, bo jednak każda tam ma ładne raczej ciałko. Jednak jak dla mnie Paulina była najbardziej beznadziejną osobą. Takie flaki z olejem. Mdła. Mam nadzieję, że nie popełnią tym razem tego błędu i do finału wpuszczą wyrazite postaci.

Gość giuulutiuiek
Tez odnosilam wrazenie, ze to jakis najbogatszy z jej wiochy. 18 latka i uz ma narzeczonego i to z jakim wtgladem i w jakim wieku:o ale sama tez jakos specjalnie na poziomie nie byla.

Gość mezczyzni kochaja
to pewnie sponsor z wielkiego miasta:D , a ona zbytnio ładna nie była ,tyko zrobiona :O

Gość ls'dlkd
a własnie oglądam 2 odc. no faktycznie jest tam jakas laska, ale jakos wczesniej mi umknela, tzn ze jest jak noga stołowa skoro wczesniej pozostala nie zauwazona