Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety po ślubie

dlaczego kobiety po ślubie często tyją?

Polecane posty

Gość kobiety po ślubie

ktoś mi to wytłumaczy?

Gość kobiety po ślubie
to nie jest dobre wytłumaczenie

bo skoro usidlily tego jednego i wiedza ,ze go juz mają to po co dbac o siebie? Z takiego zalozenia wychodza dziołchy:D:D:D Leza dupą do góry ,wpierdalają a dupsko rosnie. A pózniej rozpaczają jak ja chłop w koncu w dupe kopnie bo nie moze sie juz na nia patrzec,jak rozlazła gruba swinia prawie kwiczy przed tv. Po czym wstydza sie wychodzic z takimi prosiakami na spacery itd. Zajebiste wytłumaczenie!!!!!!!!! I niech nikt nie zaprzecza.A pewnie będą.Spasione flądry.

Gość Jak dla mnie to głupota
Bo musza gotowac mezom i facetom inne jedzenie niz to do ktorego jest przyzwyczajony ich organizm, maja mniej czasu na cwiczenia i dla siebie

Gość murofff
Najgorsze jak cokolwiek wspomnisz o jej wadze... Zna ktos jakis skuteczny sposob zeby sie taka za siebie wziela?

Gość aha ii ach
bo kobieta wolna, wchodzi do domu, otwiera lodówkę, widzi, co ma i idzie do łóżka. A mężatka wchodzi do domu, idzie do łóżka, widzi co ma i idzie do lodówki. :o

Gość vgbhgnujn
bo skoro faceci się nie starają, to one też mają wszystko w doopie 🖐️

Ja znam sposób :) Wyręczyć ją w pracach domowych/opiece nad dziećmi i kupić karnet na aerobik. Kupić jej kosmetyki do pielęgnacji ciała zamiast piw dla siebie. Robić masaże ujędrniające. Przygotować od czasu do czasu relaksującą kąpiel. Zaprosić na spacer, przejażdżkę rowerem. Gotować dietetyczne potrawy.