Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczeeegoo

Chodzę do liceum i jestem wyzywana...

Polecane posty

Gość dlaczeeegoo

Już od czasów podstawówki miałam problemy, gdyż ludzie zawsze lubili się na mnie wyżywać, gdyż byłam szarą myszką i nie skarżyłam. W gimnazjum problem się nasilił, byłam nieraz kopana, niszczono mi rzeczy, jego ukończenie przyjełam z ulgą. Teraz jestem w drugiej klasie LO i pierwszy rok to był raj. Nikt mnie nie wyzywał i mi nie dokuczał. Mogłam bez strachu przejść korytarzem w szkole. Teraz jak poszłam do drugiej, to okazało się, że do pierwszej poszły te osoby z gimnazjum, które najbardziej mnie gnębiły i zaczęły namawiać innych uczniów, którzy nigdy mi nie dokuczali. Teraz znowu nie moge przejść korytarzem nawet, bez zaczepek i nic nie mogę zrobić :( Już sama nie wiem, wczoraj miałam cały dzień złe myśli i nie mogę się odpędzić. Wszystkie koleżanki mają spokój, a ja jedna muszę tak cierpieć! :( Poza tym nikomu nigdy nic złego nie zrobiłam. Nie wiem co robić.

Gość dlaczeeegoo
No niestety, muszę chodzić do szkoły, chcę iść na studia, ale te wszystkie złe osoby nie dają mi żyć. Przez rok nie miałam już objawów nerwicy, a teraz w ostatnim tyggodniu wróciły

Gość jadzka1111
a to czemu tak Cie gnebią? Musi byc jakis powod

Gość jadzka1111
rozumiem nie potrafisz odeprzec ataku, ciezko doradzic, ale w szkolach o wyzszym poziomie, jest mniej takich idiotow, porownaj sobie zawodowke z jakim najlepszym LO w Twoim miescie. Oczywiscie do tych "lepszych" szkol nie chodzą sami dobrzy ludzie, jest cała masa fałszywych, ale nie będą się zachowywac jak bydlo z zawodowki co najwyzej poobgadują sobie troche, wiec moze jakas lepsza szkola, jak tak to ma wygladac?

Gość dlaczeeegoo
Ja chodzę do najlepszego LO w okolicy, ale niestety z powodu niżu lat 90 do moje szkoły zostali przyjęci ci co mi dokuczali, chociaż słabo się uczyli, bo po prostu teraz przyjmują, aby tylko zapełnić klasy. A raczej niczym nie zawiniłam, po prostu zabaczyli, że mozna mnie wyzywać i tyle :( A ja ryczę po nocach i boli mnei brzuch przed szkołą

Gość Tak, bo robią to dla siebie
Masz rodziców? To im o tym powiedz - o podstawówce, gimnazjum i liceum. Powiedz to wychowawczyni i dyrektor szkoły. Chcesz skończyć z glową w ubikajci w poszukiwaniu wodnika szuwarka? Chcesz mieć złamaną nogę lub być zmuszona do rozebrania się, a inni to będą kamerować? Takie pomysły chodzą po głowach okrutnych, niewychowanych i patologicznych dzieci, którymi albo nie interesują się rodzice, albo mają tak dobrze, że nie potrafią sobie z tym dobrobytem poradzić i dręczą słabsze jednostki. Nigdy nie wolno na takie zachowania pozwalać i trzeba je od razu tępić. Chamstwo, okrucieństwo powinny być przykładnie karane - te osoby powinny Ciebie przepraszać na zebraniou szkolnym, w obecności pani dyrektor, wychowawczyni, rodziców tych złoczyńców, Twoich rodziców i całej Twojej klasy. Zobaczysz wtedy, jak się posr....ą ze wstydu. A jak będą dalej tacy źli, to zażądaj wywalenia ich z Twojej szkoły lub nadzoru kuratora, bo obawiasz się o swoje życie i to ofiara powinna mieć ochronę, a nie raj na ziemi dla takich padlin młodocianych.