Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leginsy

estensi czy jeszcze wróży

Polecane posty

czy ktoś wie co się dzieje z estensi, jeszcze wrózy? Pisałam do niej trzy dni temu i nic

Gość fakirka
Nie ma jej teraz, ja też do niej pisałam i odp mi że będzie wróżyć dopiero pod koniec mca, bo teraz ma jakieś osobiste problemy, nie ma czasu. Jak napisałaś to odpowie pewnie, mnie zawsze odpowiadała ;)

Gość to ja się podepnę pod temat
a macie jakiś namiar?? dobra jest??

szkoda,że jej nie ma, wróżyła mi w czerwcu i w sierpniu, chciałam się dopytać, bo jej cały czas to samo wychodziło, niesamowita jest, a komuś się sprawdzały jej wróżby, mi wróżyła ma e-maila płatnie, zszokowała mnie tym co wie, a prawie nic jej nie napisałam o sobie i chłopaka, a jego to jak by znała

Gość poszukująca w trawie
kurcze, czy są jakieś nowe wieści o estensi? Mam nadzieję, że u niej ok. i wróci do nas szybko...

Pisałam do niej, ale nie odpisała, a ty korzystałaś z jej porad i co warto

20 zł, nie wiem, podobno ma jakieś problemy osobiste, tak dziewczyny na kafe pisały

Gość poszukująca w trawie
Jedne mówiły że problemy osobiste na innym wątku czytałam, że chodzi o problem z dostępem do internetu, że coś jej szwankuje. Dlatego uważam że wszystko to ploty i nie ma co gdybać, tylko cierpliwie czekać... :-/... czekam już miesiąc ehhh... ale mam nadzieje, że nasza wróżka wróci i wszystko u niej dobrze. Dla tych co jej nie znają... naprawdę warto u niej wróżba to nie 3 zdania tylko 1- 3 strony czasem... (no zależy ile chce się wiedzieć). Najważniejsze, że powiedziała prawdę, choć była bardzo przykra, ale mogłam się na wszystko przygotować...