Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujna kobita

Konsekwencje romansu mojego syna z 18latką

Polecane posty

Gość czujna kobita

Syn ma żone , dwoje dzieci a tu 18latka powiedziała nam niedawno że jest w ciąży. Z moim synem, ja zaproponowałam im jedno rozwiązanie aborcje, liczyłam na ojca tej dziewczyny bo był przeciwny związkowi córki ze starszym, żonatym i dzieciatym facetem ale wyrzucił mnie z domu gdy im złożyłam oferte. Czyli jest jedno wytłumaczenie ta dziewczyna i jej ojciec liczą na pieniądze z alimentów.

Gość gvjgyfdtrdtchgjhb
I bardzo dobrze niech oskubią Twojego synalka.

Gość mógł synalek uważać
gdzie wkłada, bo sorry ale ona sama sobie tego dziecka nie zrobiła...

Gość czujna kobita
Ja im złożyłam oferte, gdyby moja córka tak się zachowała to inną by miała rozmowę. Kto to widział by 18latka wchodziła prawie 30letniemu facetowi do łóżka, taki który ma rodzinę. Ja też nie chce by mój syn się rozwodził, nie chce by mój syn był rozwodnikiem przez głupote jakiejś smarkuli. Wiadomo jacy sa mężczyźni, oni zawsze skorzystają z okazji.

Gość kaskadaaa
I dobrze zrobiła. A teraz twoja synowa powinna kopnąć męża a w dupę i też ciągnąc od niego kasę . A twój syn to skończony idiota!!! Pięknie wychowałaś syna

Gość mógł synalek uważać
jasneee... zawsze winna dziewczyna... jakby Twój synek myslał głową a nie fiutkiem to by nie było żadnego dziecka...

Gość zetrztztztzt
a kto to widzial zeby stary 30-tni ogier ciagnal dopiero co wkraczajaca w zycie 18-tke?kobieto co ty wypisujesz, twoj syn na pedofila moze sie prawie zalapac, no ale jaka mataka taki syn

Gość czujna kobita
Wiadomo, moj syn jest mezczyzna Nie od dzisiaj wiadomo ze mezczyzni lubia przygody i korzystaja z okazji jesli moga sie zabawic z mloda dziewczyna, ja mam 3 corki i wiem ze w tym wieku zadna z nich nie uprawiala seksu. A ten ojciec? przeciez to w jego interesie jest by corka skonczyla szkole a nie zaczynala doroslosc od pieluch.

Gość sylwiayn
Źle wychowałaś syna!!!

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
a co tobie do tego to on bedzie musiał płacic alimenty i kto wie ile jeszcze takich ciąż narobi skoro kurwiarz inaczej nie nazwe, a to ze jest mezczyzną nie znaczy ze musi, bo tylko niedojrzałe dupki zapominają o żonie i chodzą..na małolaty? a tylko takie mu pewnie daja bo starsze mądzrzejsze dupka rozpoznają

Gość niech placi alimenty
bachora i ta mlodociana mamunke niech oleje. Malzenstwo wazniejsze. Tamta niech sama sobie radzi.

" Kto to widział by 18latka wchodziła prawie 30letniemu facetowi do łóżka, taki który ma rodzinę" a on niby bez winy ??? wywalił bo może nie akceptuje aborcji a może liczy na kase ' twój syn ma problem

tylko wykolejeńcy i łajdacy Nie od dzisiaj wiadomo ze mężczyźni lubia przygody i korzystaja z okazji jesli moga sie zabawić bo prawdziwy żonaty facet trzyma fiutka w portkach

Gość łojeeejkuu
Syn jest dorosły. Więc czego się wtrącasz? Niech on się tym martwi, to jego problem.

Gość gfgds
To wina twojego syna a dziewczyny nie, zakochała się po prostu.

Gość kobieto durna
nie wtrącaj się i kto to widział żeby wchodziła kobieta do łóżka? a synalek myśleć nie umie? niech teraz ponosi konsekwencje. Pożądny facet nie zdradza, a jak już to nie biegnie potem z płączem do mamuśki wstydu nie maja niektórzy

Gość stara głupia krowa jesteś
:D