Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zalorzyc sobie konto na facebook czy nie ?

Polecane posty

Gość LIZmtv
załoz i mnie zapros :P

Myślisz że to coś zmieni? :P Można mieć do kontaktu ze znajomymi, lub do oglądania starych mord, których sie nie widzało od lat. Przy okazji widząc kto z kim się w ciągu tych lat związał. Jeśli nie masz tego w doopie, kto z kim, gdzie i jak to lepiej nie zakładaj :P

Gość po co ci konto na pejsbuku ?
?

Gość po co ci konto na pejsbuku ?
Myślisz że to coś zmieni? Można mieć do kontaktu ze znajomymi, lub do oglądania starych mord, których sie nie widzało od lat. Przy okazji widząc kto z kim się w ciągu tych lat związał. Jeśli nie masz tego w doopie, kto z kim, gdzie i jak to lepiej nie zakładaj widać kto do czego doszedł w życiu i ma się satysfakcję że zrobiło się więcej :P

Gość ola_wwww799
fejszbuk jest fajny :P pełno turasow bedzie do ciebie pisac ze cie kocham,polecam ;p

Ja założyłam i od roku nie mam życia , siedze na fejsie i podglądam jak facet który mi sie podoba flirtuje z innymi :O

Gość ola_wwww799
no tez prawda,najlepszy tam jest "status zwiazku"od razu widac czy wolny czy nie

18:45 [zgłoś do usunięcia] po co ci konto na pejsbuku ? Myślisz że to coś zmieni? Można mieć do kontaktu ze znajomymi, lub do oglądania starych mord, których sie nie widzało od lat. Przy okazji widząc kto z kim się w ciągu tych lat związał. Jeśli nie masz tego w doopie, kto z kim, gdzie i jak to lepiej nie zakładaj widać kto do czego doszedł w życiu i ma się satysfakcję że zrobiło się więcej Czyzbym wyczuł aluzję do mojej osoby?

Gość nie mam konta ani na nk
ani na fb i yebemeto 🖐️