Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona i psychiczna

boje się być sama w domu

Polecane posty

dzisiaj mój narzeczony ma nockę po raz kolejny boję się być sama w domu to jest chore :( nawet nie wiem czego się boję to taki jakby wewnętrzny niepokój uczucie jakby miało się stać coś złego :(

Nic dziwnego , teraz tylu zboków łazi po świecie i tylko czekają ,żeby się do domu przez okno wpakowac :classic_cool:

w nocy w całkowitych ciemnościach czają się demony ze wszystkich kręgów piekła... dlatego czujesz niepokój...

hej nie przejmój sie tymi wypowiedziami. kazdy ma prawo czuc lek i niepokoj nie wazne czy ma 5 lat czy 25 czy moze 80 byc moze jest to spowodowane czyms co ostatnio ci sie przytrafilo albo po prostu slyszalas cos nie milego ja tez miewam czasami leki i wcale nie jest powiedziane ze jestem dzidziusiem w naszych czasach nic juz nie zaskoczy wiec to zdaje sie byc normalne ze nawet dorosli sie boja

Gość stara modnisia88
pozamykaj okna i drzwi, rozne rzeczy sie zdarzaja, a to ze czujesz lek, sama sie prosisz zeby cos sie stało :O nie wolno sie bacm jak sie boisz dzieje ci sie krzywda :O

ja mysle ze autorka nie boi sie lodowki ani suszarki jak to mowisz mysle ze obawia sie tego ze moze stac sie krzywda gdy jest sama bezradna najlepiej zajac sie czyms milym badz po prostu isc spac

Gość rozowy mis na wiezy
tez sie boje jak jestem sama. nawet w dzien. tak juz mam od dziecka. i nawet nie wiem czego sie tak boje. dlatego jak jestem sama to zawsze mam wlaczone swiatlo i probuje sie czyms zajac...

Autorko ja cie rozumiem ja mam tak samo zawsze włączam sobie jakiś film ,żeby odwrócić uwagę od dziwnych dzwiękow ,które sobie wyobrażam :O:O:O:O i zasypiam z włączonym tv

tu nie chodzi o coś konkretnego to takie głupie uczucie nie umiem tego wytłumaczyć :( mieszkam na obrzeżach miasta może dlatego. Po prostu nie lubię być sama w domu w nocy ale widzę że nie ja jedna

nie napewno nie wszystkie. czesto jest to spowodowane tez dziecinstem... a ty darku zapewne nigdy niczego sie nie bales.jestes idealny i jestes pempuszkiem swiata

siedzę teraz w chatce ja nie mieszkam w bloku ale jak bym mieszał to pewnie też bym się dziwnie czuł muszę kiedyś wynająć, któraś chętna na wynajem swojego mieszkania?:)

Gość JoAnnaMaj
nie wszystkie boimy się ciszy i bycia samą - mieszkam na przysłowiowym bezludziu i nie rozumiem jak można mieszkać w blokach - okropne doświadczenie

Gość wiem co trzeba zrobić
masz psa kota królika cz y jakieś zwirze przytul się twój chłopak mógł by się śmiać musiś nie myśleć o tym zwierzaki cie ochronią

spoko ja też się boję, 2-3 noce w tygodniu śpię sama w gigantycznym domu który ma 3 piętra+ piwnicę z garażem, 2 tarasy, balkon, żadnych rolet, alarmu niiiic...niby spokojna dzielnica, znajomi za ściną, ale jednak zamykam na klucz wszystkie możliwe drzwi... czytam dużo książek o jakichś mordercach i gwałcicielach itd ( Harlan Coben) i chyba stąd mi wyobraźnia szaleje... Autorko łącznie się w bólu- ale ja zawsze jak jestem sama, pije piwko, lampkę wina, sprzątam, muzyka itd :) pomaga trochę