Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia125

Wasze zdanie na temat kosmetyków Avon.

Polecane posty

Gość dziunia125

Które z produktów tej marki wypróbowałyście i są waszym zdaniem godne polecenia, które byście odradziły?

Lubię serię Planet spa i żele pod prysznic :) Szczególnie fajny jest krem tropikalny do stóp i łokci , rewelacja :) Całkiem , całkiem też taki balsam oliwkowy z Planet Spa z drobinkami , a może to masło jest do ciała ?o_O Chyba masło. Kolorowe kosmetyki są do dupy a perfumy wszystkie dla mnie pachną podobnie , perfumy z Avonu poznam z 10 metrów :classic_cool:

Gość e4r5t6y7u8
ja planet spa i naturals :)

-Cienie do powiek te poczwórne :) Tiger eye, Electric purple i jeszcze jedne, nie pamiętam jakie odcienie - Żele pod prysznic, najbardziej Lagoon i Orient - Kredki do oczu Color Trend obustronne, niebiesko czarna, fioletowo czarna, brązowo czarna - pęsety te w niebieskim etui - mgiełka do ciała Naturals zapach owoc granatu i mango - Perfumy Spootlight i Purblanka, kiedyś jeszcze passion Dance i Little black dress - spray do stóp foot works :) To tyle, jestem bardzo zadowolona z tych produktów, a nie podobają mi się kosmetyki do oczyszczania twarzy, tak samo kremy do twarzy.

-od tuszow lzawia mi oczy - od balsamu spowalniajacemu odrastanie wlosow moje owlosienie na nogach roslo jak szalone - od kremu do twarzy dostalam wysypki - lakiery zaraz gestnialy Jedynie wody toaletowe byly ok.

zapomnialam o szamponach - mialam lupiez po kazdym z avonu ktorego probowalam ale zele pod prysznic byly w porzadku dodam, ze od jakichs 4 lat nie kupuje nic z avonu, bo uwazam, ze nie warto.

Gość tani chemiczny szajs
oparty na reklamie i ładnych słoiczkach :O W składach na czołowych miejscach pochodne ropy naftowej, denaturat, masa konserwantów ...

A ja zapomniałam o lakierach do paznokci ;p mam kilka ale nie tych color trend tylko te w kwadratowych słoiczkach i są fajne :) czerwony mam już 9 miesięcy około i jest taki jak powinien :)