Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekcyjna tapeta

Opowiem Wam moją historie: tradzik mnie zniszczył

Polecane posty

Gość perfekcyjna tapeta

Mam obecnie 20 lat, trądzik przyszedł wczesnie, miałam wtedy 11 lat. Na początku zwykłe krostki, takie przy samym czole, kolezanki z klasy też to miały...Poszłam do dermatologa rodzice wydali kupe kasy na antybiotyki i nic a brałam je długo. Potem krosty wyskoczyły na policzkach. Mieszkałam w internacie dziewczyny z pokoju narzekaly,ze wyskoczył im pryszcz. Ja miałam ich pełno. w ostatniej klasie gimnazjum zaczęłam nakładać tapetę, w liceum koledzy smieli się ze mam dziwne smugi, albo ze twarz opalona a szyja blada, wtedy jeszcze nie miałam takiej perfekcji. Często płakałam w toalecie, zmywać makijaż chodziłam w nocy, zeby nikt tego nie widział, wstawałam zawsze wczesniej niż kolezanki zeby nałozyc na siebie porcje podkładu. Często słyszłam ze może nie myje buzi a ja dbałam o siebie jak tylko mogłam, zmywałam makijaż i zanim zaczęłam nakłądać tapete moja skóra na buzi była taka sama i teraz też jest taka sama, obrzydliwa. Nie lubie, jak swieci na mnie słonce wtedy widać te wszystkie grudki pod fluidem. Nie lubię jak ktoś na mnie patrzy. od razu uciekam wzrokiem. Kiedy jestem razem z moim chłopakiem kłade sie spac pomalowana. Nie chce,zeby widział... Jestem niesmiała zakompleksiona i przyzwyczajona do codziennych rytuałow:-(

Gość mnie tradzik zniszczyl jeszcze
bardziej, tak wiec spoko

Gość gtggtgtf
jak to jest ze opowiadacie na forumie swoje tragedie, ze jestescie paskudne, ze macie tradzik, a i tak zawsze macie u boku faceta? czy nie warto sie zastanowic, ze skoro go macie,to jest ok i juz? ja nie mam tradziku, ani faceta od 3 lat... i kto ma gorzej?

Gość dziunia125
współczuję.. Może poszukaj dobrego dermatologa i używaj antybakteryjnego korektoru,na to antybakteryjny podkład i na to ewentualnie jeszcze puder antybakteryjny.

Gość ddfdfdffgfgfg
gtggtgtf--> widocznie są latwymi ladacznicami, wiec maja faceta...

Gość perfekcyjna tapeta
tak mam faceta, bo nigdy nie widział mnie bez tapety. Mam 19 lat i boję sie mysleć co bedzie dalej. nie moge normalnie rozmawiać z ludzmi, ciagle mysle,ze patrzą na mnie.

Gość gtggtgtf
wnioskujac, myslisz, ze gdy zobaczy cie bez tapety, rzuci sie :O wez sie ogarnij

Gość gtggtgtf
ile z nim jestes? serio zawsze widzial cie w pudrze? nigdy bez? przeciez fluid splywa, na jakiejs imprezie czy podczas seksu. a co z porankami?

Gość ewe2222
perfekcyjna tapeta poczytaj sobie o urynoterpai mówie poważnie efekt mórowany