Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzycielka89. kk

Kupic tą sukienkę? ładna? IDE NA WESELE A NIE MAM JESZCZE KIECKI

Polecane posty

Gość Marzycielka89. kk

Za niecały miesiąc wesele a ja nie mam sukienki! Podoba mi się ta z Asosa, znalazłam ją nawet w niezłej cenie bo jest wyprzedaż i kosztuje 119 zł albo 169 zł w zalezności od koloru. Co myślicie?? Opłaca się ?? http://www.erunway.pl/Sukienki_TFNC_Bandeau_CzarnyCielisty_rS-110.html http://www.erunway.pl/Sukienka_Kontrast_z_Kamykami_rS_tfnc_WYPRZEDAZ-83.html Bardziej podoba mi się ta z czarnym tyłem ale jest droższa:O

Gość fara88
sorry ale ona nie jest z asos fakt jest podobna ale to podróbka

Gość okrutnica z londynu
tez bym poszukala czegos innego te juz wyszly z mody. ale jak musze wybierac to ta druga.

Gość stara modnisia88
2 boska chce taka ale za droga :O

Gość taka sobie żoneczka
nic specjalnego

Gość podpisze sie pod wypowiedziami
a moim zdaniem ladne ( te z pierwszego postu ) . Kupuj , ta z czarnym ladniejsza , ale obie ok. Jak ci sie podobaja to kup.

Gość Marzycielka89. kk
nadal się zastanawiam czy ją kupic ale przyznam że bardzo mnie kusi żeby ją zamówic. tylko teraz nie wiem który kolor:O jedna ma jasny tył ale za to więcej czarnego z przodu (a czarny jak wiadomo wyszczupla) a druga ma ciemny tył ale znowu duzo jasnego z przodu no i teraz nie wiem...

Gość znam tą kieckę
kiecki autorki fajne, bardziej podoba mi się ta gdzie jest więcej czarnego. Moje koleżanki miały takie jako druhny, tyle że ostrzegam. Do tej sukienki trzeba mieć idealną i zgrabną figurę bo jak się ma parę kilo za dużo to się w niej wygląda jak foka :)

Gość ogarnijcie sie dziewczyny.
ja nie wiem co to teraza za moda swiecic gola dupa na weselu. przeciez to jest eleganckie przyjecie a nie dyskoteka. jakis stroj wyjsciowy obowiazuje a nie kiecka o dlugosci super mini:O po drugie wszystko przylegajace do ciala jak skora weza, to juz przesada. sama jestem szczupla i zgrabna, ale zeby zaraz wkladac na siebie sukienke ciut za dupe i na dodatek obcisla jak rajstopy?:O

Gość Marzycielka89. kk
ogarnijcie się dziewczyny----> kobieto ta sukienka dla twojej wiadomości nie jest "ciut za dupę", porównywałam wymiary z moją stara sukienką i maja identyczną długosc. a poza tym co kogo obchodzi jak ja się ubiorę na wesele?? Mam założyc workowatą kiecę do kolan bo komuś coś nie pasuje?? Jestem zgrabna, mam szczupłe ciało i chętnie to pokaże w obcisłej sukience:D

Gość Marzycielka89. kk
a zreszta ta sukienka moim zdaniem jest elegancka, i idealnie pasuje na tego typu przyjęcie. Mnie rozwala jak widzę na weselu dziewczynę młodą, zgrabną a ubrana w kiece jakby ją miała po matce albo babce:O Kiecki po kostki to będę ubierała jak będę stara i brzydka

a kto ci kaze zakladac sukienke do kostek? elegancja!!! znasz to slowo?

Jaka sukienka na wesele? Opublikowany przez Anna Michniewska dnia 2011-04-01 Tagi: sukienka, sukienka na wesele Problem właściwego i szykownego stroju na wesele pojawia się u wielu kobiet. Panie długo głowią się nad wyborem lub zakupem odpowiedniej kreacji i doborem psujących dodatków. Najczęstszym wyborem pań jest sukienka na wesele. Jest to garderoba elegancka, kobieca, a zarazem wygodna. Nasza sukienka na wesele powinna umożliwić nam szampańską zabawę do rana oraz piękny wygląd. Jaka sukienka na wesele? Zatem jaka sukienka na wesele jest najlepsza? Na pewno elegancka, lecz skromna. Dzięki odpowiednim dodatkom możemy dodać naszej kreacji szyku i bogactwa. Jednak pamiętajmy, by nie przesadzać ze świecidełkami, cekinami i kamieniami, by nie wyglądać jak bożonarodzeniowa choinka. Obecnie najczęściej wybierana sukienka na wesele to kreacja o prostym kroju na szerszych ramiączkach i z dekoltem w kształcie litery V. Długość sukienki powinna sięgać kolan lub kończąc się odrobinę przed nimi. Sukienka na wesele o kroju mini nie jest odpowiedni strojem, zwłaszcza jeśli wybieramy się na uroczystość do bliskiej rodziny.

Gość Marzycielka89. kk
ogarnijcie się dziewczyny----> ale nie każdemu pasuje dekolt w kształcie litery V! Mnie na przykład nie pasuje i nie nosze takich dekoltów. A sukienka nie jest bardzo rzucająca się w oczy. Na weselu mojej szwagierki byłam w jasnofioletowe sukience przed kolano, pod biustem miała pełno błyskotek i gołe plecy, a byłam świadkową na jej weselu i sama mi zaproponowała taką sukienkę. A teraz idę do koleżanki która ma 21 lat i będzie tam mnóstwo młodych osób.

Gość Marzycielka89. kk
a zresztą do tej sukienki chciałam zrezygnowac z biżuterii a jeśli już to mam zamiar założyc mój srebrny łańcuszek z małą przywieszką i delikatna bransoletkę.

z tych dwu sukienek jesli juz to wybierz te jasna. ciemna nie za bardzo pasuje na wesele.

Gość u88
a jakie masz cycki...?

Gość Marzycielka89. kk
Ja cie doskonale ropzumiem ale ja tez nie chciała bym wyglądac jak choinka bo w tym dniu Panna Młoda ma wyglądac najpiękniej ale nigdy bym nie powiedziała że ta sukienka jest nieodpowiednia. Chodzi Ci zapewne o to że nie ma ramiączek. Ale jak zacznie się obiad to będę miała na sobie na pewno jakieś bolerko a dopiero później ściągne je.

Gość Marzycielka89. kk
Jakie mam cycki?? Normalne. Nie za duże, nie za małe. 75 C

Gość u88
jak masz małe to będziesz źle wyglądała w tej kiecce

Gość Marzycielka89. kk
Nie mam małych, miseczka C to nie jest mały biust. Ja sądze że jak ktoś miałby duże to źle by to wyglądało bo by się te cyce wylewały za bardzo

Gość Marzycielka89. kk
a słuchajcie, jeśli kupiła bym tą sukienkę to jakie bym mogła założyc buty?? Pasowały by czarne czółenka zabudowane?? A co sądzicie o butach w kolorze nude?

Gość u88
masz rację do miseczki C będzie dobra

Gość u88
te pierwsze są ok :) drugie i trzecie NIE