Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ilona.69

szpilki - eleganckie buty do pracy

Polecane posty

Ostatnio wydałam pół pensji na bardzo eleganckie,mocno wycięte czółenka na 10cm szpileczce.Niestety po tygodniu noszenia,halluks wychodząc z boku,całkowicie zdefasonował mi lewy pantofelek.Często już po 2-3 godzinach stania w pracy odczuwam tak silny ból przedniej części stopy,że nie mogę stawić kroku,piekący ból stóp sprawia,że po prostu nie mogę dojść do domu.Czy może powinnam zacząć nosić szpilki na platformie z pogrubioną podeszwą?Jestem przerażona naprawdę koszmarnymi butami jakie oglądałam w sklepie z obuwiem ortopedycznym,tylko dwa fasony były eleganckie,ale niestety,nie było mojego rozmiaru.Ostatnio naprawdę nie możemy dobrać sobie żadnych butów! Przez to poszukiwanie super wygodnych butów potwornie bolą nas nogi.Jesteśmy atrakcyjne,zgrabne,zawsze modne i eleganckie,takie musimy być w pracy.Pani w sklepie z ortopedycznymi butami,powiedziała,że pojawienie się stałych silnych dolegliwości bólowych i dalszych deformacji,to w naszym przypadku tylko kwestia czasu,tak że najwyższa pora zmienić buty na zdrowsze! Kupiłyśmy żele,kremy i wkładki Scholl do szpilek,które zapobiegają i leczą deformacje stóp,oraz sprawiają,że nogi mniej bolą!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować