Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onde hajmek

Te psy są straszne

Polecane posty

Gość onde hajmek

Zastanawiam się jak można coś takiego jak shit tzu, czy york nazwać psem. Moim zdaniem to obelga dla psa. Kurwa jak można trzymać szczura ?

Gość Orberek
Fakt są brzydkie i hałaśliwe

sam jestes szczurem! jezeli ktos ma mieszkanie bez ogrodu to takie psy sa najlepszym rozwiazaniem a oprucz tego to psy dla alergikow

Gość onde hajmek
sierść nie uczula tępa dzido a łuszczący się naskórek

Gość onde hajmek
millutka co sierść wdychasz ?

Gość 98987290121
świetne są te psiaki !

Mi rowniez trudno traktowac je jak psy, bo jestem przyzwyczajona, ze psy sa duze. No, ale te malenstwa po prostu sa, a ze lubie zwierzaki, to je toleruje, smieszne sa czasem

Gość Orberek
Szwaksil może tak spróbowałbyś zrobić zastrzyk moim psom. Pewnie nie zdążyłbyś wyciągnąć ręki.

Gość Pani Kitsune
Dokładnie. Owczarek to jest pies, a nie jakieś małe gówienka, co tylko hałasują i są wstrętne.

Gość cichaaasa
Podobne do gremlinów

Moja mama ma shih tzu i jest strasznie glupia - pisze tak prosto dla zrozumienia poniewaz nie chodzi mi tu o brak posluszenstwa czy jakas tam nadpobudliwosc bo to oczywiscie kwestia wychowania ale mam porownanie z pracujacymi psami np. owczarkami belgijskimi czy innymi i po prostu takie ''gluptasy'' jak yorki czy shih tzu mi sie nie podobaja to troche takie maskotki dla dzieciakow :P w sumie to pod okresleniem PIES wyobrazam sobie cos zupelnie innego. Uzytkowy i ZE ZDOLNOSCIA SAMODZIELNEGO MYSLENIA I PODJECIA PRACY - to jest dla mnie PIES :) poza tym jestem zwolenniczka molosowatych, duzych i silnych psow. Nie wyrzadzilabym krzywdy zadnemu zwierzakowi ale osobiscie nie kupilabym takiego psa dla siebie. Wolalabym przygarnac psa ze schroniska chetnie ktory nie posiada zadnych popedow ktore moglabym wykorzystac w pracy, niz kupowac takiego glupola co mi by sie platal miedzy nogami tylko.