Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^^^^Lenka^^^^*

POZNAM I POKOCHAM SAMOTNEGO OJCA I JEGO DZIECI...

Polecane posty

Gość ^^^^Lenka^^^^*

Jestem sama z corka(i z psem...:) ) Mam 32 lata.Jestem niezalezna. Jestem normalna dziewczyna.Mam w sobie duzo pokory. Nie wiem co jeszcze napisac...

Gość Orberek
Jak moje psy pokochają twojego to możemy się pokochac :D

Gość hmm 37
a co Cie tak wzięło na miłość;)

Gość ^^^^Lenka^^^^*
Wielkopolska. Sama nie wiem... Siedze przed telewizorem,nie ma nic ciekawego,cora w pokoju obok,a ja z psem na lozku. Brakuje tej drugiej osoby.

Gość ^^^^Lenka^^^^*
moze po 30-tce tak to mozna ujac-tajemnicza damo...

Gość sdojfgperjfd
ta desperacja , kazdy sposob tepot ejst dobry

Gość hmm 37
podaj mail:)

Gość :D:D:D..........
jakies zalety masz?

Gość hmm 37
jak lekką??

Gość hmm 37
najpierw nalezy pokochać Ciebie a kilogramy w promocji ;)

Gość ^^^^Lenka^^^^*
Ciezko pisac o zaletach.... Jestem uczciwa,pracowita(co nie znaczy ,ze nigdy nie mam lenia;) ),mysle ,ze mam podejcie do dzieciakow,skromna,poczucie humoru-w normie:) No i mam wady jak kazdy...-najwiekszaa to chyba moj upór... Nie chce na razie podawac e-maila.Chcialam tak popisac...

Gość ^^^^Lenka^^^^*
Nie mam nadwagi-ktos to napisal za mnie.

Gość tymtynek
lenka pisz jak chcesz gg 36888342, jestem ojcem co samotnie wychowuje dziecko, nie jestem wdowcem. Więcej tutaj juz nic nie napisze wiec jakby był kolejny post z moim nickiem to nie ja a podszyw bardzo tutaj powszechny

Nie chodzi o Twój wiek, tylko o to, że się już poddałaś! Jesteś zaledwie 5 lat starsza ode mnie, a zachowujesz się jakbyś była na emeryturze i całymi dniami tylko dziergała i karmiła koty :O Zadbaj o siebie, jakieś SPA, masaż, zadbaj o ładną figurę, odłóż trochę kasy, żeby zrobić sobie cycki, ładnie się maluj, zapuść włosy i do przodu :D Każdy facet będzie Twój ;) Przede wszystkim nie siedź w domu z córką :O Wychodź do ludzi! I broń boże nie szukaj kogoś na kafe :O

Gość hmm 37
no to juz masz adoratorów niektórzy w desperacji niektórzy nie :p

Gość deefty
Dobra rada. Najpierw wyrzuć na śmietnik telewizor.

Gość ^^^^Lenka^^^^*
W ciaze zaszlam bardzo mlodo-mialam19 lat jak urodzilam corke.Pstro w glowie...Z ojcem dziecka od narodzin corki nie mam kontaktu(ciaze mialam usunac...). Nigdy nie chcial jej poznac...,ja nie nalegalam,i nawet sie z tego ciesze,bo mysle ,ze niedzielny tatus nie jest zadnemu dziecku potrzebny... Bylam w dwoch dluzszych zwiazkach.Jeden 3-letni-facet chcialrozwiazywac problemy silą..,drugi-5 lat. Wyjechalam za granice,-pocieszy lsie mlodsza.Niestety sprawa sie rypla. A ja nie potrafilam tego przelknac....To jest moja kolejna wada-moze wybacze,ale nie zapomne,i nie umiem z tym zyc.

Gość hmm 37
to nie wesoło ale przynajmniej w nowym zwiazku ktos moze traktować Twoją córke jak 100% swoją

I tak jak dobrze pójdzie za 5 lat wyjedzie na studia. Albo się wyprowadzi ;) Więc cała chata Wasza, można spokojnie się bzykać, faceci to lubią.

Gość ^^^^Lenka^^^^*
Dzieki tajemnicza damo:) Nie wiem czemu tak mnie odebralas-jako emerytke:) No ale ok> Dodalam taki temat-bardziej z ciekawosci...,a moze nie...,sama nie wiem:) Nie jestem paszczurem:D Nigdy nie narzekalamna brak zainteresowania ze strony facetow....,Dbam o siebie,nikt nie daje mi wlasciwie tylu lat co mam.-Ale sSPA-to mnie korci;) Cycki-to moze jeszcze nie teraz,heheh,na razie mam nne wydatki;) Moze masz w jakims sensie racje,ze sie poddalam.Bo ilerazy mozna zaczynac... Nie wiem czy wierze w taki zwiazek na cale zycie,w ktorym dwie osoby wspieraja sie nawzajem,moga sobie dac glowe odciac za zone czy meza,sa sobie werne... Swiat jest dzis wywrocony do gory nogami.>:(

Gość ^^^^Lenka^^^^*
tymtynek-dlaczego nie chcesz popisac tutaj...? hmm 37- masz dzieci?

Gość ^^^^Lenka^^^^*
Dziekuje,wzajemnie:)

Świat jest normalny, to ludzie są pierdolnięci :O Ja osobiście nie wierzę w miłość, jestem z facetami tylko dla fizycznej przyjemności, bo straciłam do nich jakikolwiek pociąg, jeśli chodzi o osobowość, czy charakter. Każdy po czasie okazuje się zwykłym chujem, a my się tylko zastanawiamy, jak mogłyśmy sie w nim zakochać i zmarnować tyle czasu.. No ale jak Ci brakuje.. warto próbować. Nie powiedziałam, że jesteś paszczurem, ale kobieta nawet o ładnych rysach twarzy, ślicznych błyszczących oczach, gęstych włosach i zajebistych kobiecych walorach, też powinna o siebie dbać.. o ciało i o duszę.. ja np. lubię jogę :) Odpręża, zdrowotnie też bardzo pomaga, no i ciało jest świetnie rozciągnięte ;) A SPA to zajebista sprawa, chociaż na weekend :)

Gość hmm 37
mam juz duze tak samo szybko zacząłęm jak ty teraz mieszkaja ze mną;)

Gość perła z lamusa :D
witaj Lenka! Miło sie Ciebie czyta, jesteś skromna i normalna. Na pewno wszystko się ułoży i doczekasz się kogoś przez duże K. Jestem 10 lat starsza i nie straciłam wiary w miłość i drugiego człowieka, choć po konkretnym kopniaku życiowym.

Gość ^^^^Lenka^^^^*
hmm 37-a co z mama Twoich dzieci? Ile maja lat dzieciaki? Tajemnicza damo-skad jestes?Ilekosztuje taki SPA? Wiesz,mozna byc z kims tak na chwile,tylko jak juz napisalas-cora pojdzie w swiat a ja zostane sama:( Takie zwiazki dla sexu,takie ,,kozystanie'' z zycia na dluzsza mete nie bardzo...,a przy tym jeszcze daja Ci przydomek wiesz jaki....:( perła z lamusa :D -nie stracilas wiary...-zazdroszcze Ci.