Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_gruba

JAK TAK MOŻNA ??

Polecane posty

Gość pani_gruba

chłopak pojechał z dziewczyną na wakacje do egiptu, najlepsze jest to że ona wziela na to kredyt 5 tys.conajmniej bo on nie pracuje znaczy dorabia, ale mniejsza z tym, pojechali ze znajomymi, jak wrocil to pochwalil sie ze bzykal sie tam z jakas laska :o zal mi jej, ona glupia zakochana a ten jej walki na boku robi, jejku jak tak mozna?

niestety szybko można jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupę następnym razem może dziewczyna nie zapłaci kredytem za parę dni z burakiem

Gość pani_gruba
no tak, on jest ewidentnym nierobem, co zarobi uwali na imprezy, ciekawa tylko jestem jak jej splaci ten kredyt, mimo ze jej nie lubie to zal jak w towarzystwie on udaje wielka milosc... glupia i slepa ona jest, jakbym jej powiedziala o tym to wszyscy by mnie znienawidzili ze sie wtracam itp, wiec siedze cicho predzej czy pozniej wyjdzie szydlo z worka CHYBA

Gość pani_gruba
a powiedzial mi o tym maz, ze sie chwalil zdjeciem tej laski, to nic ze ta jego byla w pokoju obok, naprawde nie wierze ze taka osoba nie da po sobie nic znac? i to nie jest pierwszy raz, ja wiem conajmniej o 2.

Gość powiedz jej o tym
,

Gość pani_gruba
ale my ze soba nie rozmawiamy w tym problem, a moze to i dobrze, bo gdybym sie kolegowala to juz pewnie bym sie wygadala, my po prostu sie nie trawimy dziewczyna jest mlodsza ode mnie o 4 lata ma pstro w glowie, wierzy we wszystko co on jej chyba powie, no ale chcac czy nie chcac spotykamy sie chociazby na imprezach rodzinnych:o