Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

Mialbym kazda dziewczyne.

Polecane posty

Jakbym poszedl do szkoly tanecznej i poprosil instruktora,zeby mnie nauczyl ,to mozliwe to jest?? Chodzi ktos na takie zajecia. Ale furore taki taniec bedzie robil na dyskach :d :d :D

Dziewczyny lubia jak facet dobrze sie rusza na parkiecie. Wyobraz sobie.... Dyskoteka. Stoja przy barze i pije whisky. Spodbala mi sie dziewczyna. Podchodze ,patrze w oczy,mowie odsun sie ,cos ci pokaze. Nagle Nsync w glosnikach a ja taki uklad taneczny. Kazda by miala mokro.

Tutaj kazda taka twarda jest. A jak co do czego przyjdzie ,to wszystkie mokro maja. Kochacie byc adorowane.

Gość dksddsdmd
mm master:D zajebisty jesteś;) a ten taniec to na tanie disco sie nadaje:d

Hehe siedze od 15 minut i nuce sobie ....bye bye bye... Ten pierwsze 20 sekund mi wychodzi. Potem ciezko mi spamietac. Ale przed lustrem dobrze to wyglada.

Dobry oklular do tego...Fajne adidasy ,bransoleta grube...i taki uklad na srodku parkietu. Haha kazda by ulegla.

Gość dksddsdmd
jesteś tandetny:D niczym skwarek blondi

Kiedys tk byla bardzo popularna muzyka. A teraz ludzie sie nasmiewaja z boysbandow. Nie podoba mi sie to. Piekna historia sie z tym wiaze i lezka w oku sie pojawila :(

Gość Killerus
Żeby żaba żyto żarła to by mąką srała. Chłopczyku idź spać bo śnisz na jawie

"To muzyka popularna. Kazdy slucha popu." :D Po pierwsze muzyka w linku, który podałeś to truchło z lat 90', które już nie istnieje. Po drugie żaden z ciebie facet. Po trzecie jestem ciekawa co studiujesz, jak i ktoś powyżej. Po czwarte, nie wierzę że nie jesteś jakimś prowokatorem. Jeśli jednak nie jesteś to prawdą jest, że studentem w dzisiejszych czasach może być każdy kretyn.