Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka:)!

Tabaka- gimnazjalna moda. Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Witam! Do gimnazjum chodziłam siedem lat temu i już była moda na tabakę, ale teraz stała się ona bardziej popularna. Dzieciaki bawią się w wciąganie, bo to przecież takie podobne do amfetaminy. Jedynie sposobe, spożywania. Skąd w ogóle taka moda? Czy dzieciaki teraz muszą palić, ćpać, pić itp, żeby poczuć się fajne? Przecież tabaka to tytoń. Można się od tego silnie uzależnić. Niektóre dziaciaki tyle wciągają, że wyszło by 1,5 paczki fajek dziennie- tyle nikotyny wciągną. Czy u Was jest to silnie popularne wśród młodych? W tak młodym wieku to przecież dość groźne.

Przecież od tego się zaczyna. Umieją już tytoń wciągać nosem. A jak to będzie dla nich za mało? Przecież łatwo dziś np o amfetamine, szczególnie w szkołach. Jak już umieją dobrze wciągać to będą chcieli lepiej się bawić...

Gość 10 lat temu jak chodziłem
do podstawówki to też była na to moda

Tylko te ileś lat temu to nie było aż tak popularne. Coraz trudniej znaleść dzieciaka bez tabaki. Wiem, że była modna. Widziałam to, ale sama nie próbowałam. Teraz jest tego dużo więcej

Gość Walkirja
8 lat temu wciągałam w gimnazjum tabakę. Dziś nie palę papierosów. Po narkotyków tez nie próbowałam nigdy. Myśle ze nie ma zasady. To zależy jak głupi jest dzieciak.

Gość jjhjhk
yyyy zal cie.

Gość tez chodze do gimnazjum
Ja tabake wciagałam raz. Zamierza to powtórzyc. Fajna faza:)