Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Chaneeell

Brac czy olac?:)

Polecane posty

Go艣膰 Chaneeell

S艂uchajcie.. Tydzie艅 temu m贸j facet wyni贸s艂 sie " na jaki艣 czas"(jak to mi oznajmi艂) do rodzic贸w. Jakos tak ostatnio by艂o nie tak, postanowi艂 bysmy odpoczeli. Nie zabra艂 偶adnych rzeczy. Niedawno mi napisa艂, bym sobie przela艂a pieniadze( na utzrymanie) bo nie ma przy sobie hase艂. Co mam zrobic? Wzi膮艣膰 kase? Czy je ola膰? W ko艅cu tu teraz nie mieszka, wiec i nie je. Cholercia.. nie wiem co zrobic..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Chaneeell
Z jednej strony my艣l臋 偶e powinnam sie zachowywac normalnie, przelac jak co miesiac i tyle..A On niech sobie odpoczywa.. Z drugiej strony... Mysle kit Ci w ucho.. zjadz sobie ta kas臋.. Co Wy By艣cie zrobili? Jak powinnam si臋 zachowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan klepka
to zalezy jak dlugo jestescie razem, na jakim etapie zwiazku i dlaczego on chce odpoczac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Jestesmy ze soba 5 lat. Odpoczynek? Hmm.. Ostatnio by艂 dziewny, nieobecna.. Ja go jeszcze do艂owa艂am ci膮g艂ym ze Cie potzrebuje, ze nie zauwazasz mnie, ze Do czego jestes mi potrzebny, nic nie umiesz pr臋偶nie za艂atwic.. Wiem, by艂am natarczywa, ale m贸g艂 powiedziec, ze ma k艂opoty czy co艣 i jest mu trudno.. On nie umie powaznie rozmawiac... Kocham Go bardzo, choc czasem mnie denerwuje. Te pieniadze to Jego po艂owa na utrzymanie. Tak to wyglada..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
bierz !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Uzasadnijcie cho膰 jednym zdaniem wasz膮 opinie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Boje sie ze jak nie wezme, pomysli: Nie przela艂a kasy... Co艣 jest nie tak, chyba juz mnie nie chce. Jak wezm臋: Ooo..a kas臋 to wzi臋艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
skoro daje, to bierz. poza tym wyniosl sie na jakis czas, wiec rownie dobrze jutro moze wrocic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
ale co znaczy : o ... a kase to wziela... czy to ty go wywalilas z domu? nie, sam poszedl. no wiec nie rozumiem. a mieszkanie jest czyje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
pomijam, ze zachowuje sie jak gowniarz. jak ma jakies ALE, to wyprowadzka niczego nie zalatwi sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Mieszkanie jest moje. To jak sie zachowa艂, to wiem ze to dziecinada. Z drugiej strony bedac teraz sama, zdaje sobie sprawe jak pr贸bowa艂am wype艂nic luki uczuciowe nie dajac mu szansy. Teraz narazie kwestia kasy... Reszta, czyli Nim zajme sie jak wr贸ci:) Ja mu jeszcze poka偶e :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
jestescie przeciez wciaz razem, wiec on sie chce dolozyc. to jest jakas kwota ktora spowoduje u niego wyrwe w budzecie? pewnie nie. skoro zawsze sie doklada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Moze masz i racje.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Ale to kasa w sumie na jego utrzymanie i czesc to op艂aty..skoro nie bywa tu i koszty sa mniejsze... bo nie kupuje teraz jedzenia dla dwojga, tylko dla samej siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
U艣ci艣laj膮c, zawsze co miesiac dawa艂 okreslona kwote(zawsze taka sama)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
zadzwon do niego zatem i powiedz mu, zeby wracal razem z kasa. ze kasa bez niego nie ma dla ciebie znaczenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
lub tez zadzwon i powiedz, ze nie ma sensu, by placil skoro go nie ma... i jesli zdecyduje sie wrocic, to i wy wrocicie do poprzedniej formy finansowania wspolnego zycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
:) no i dosta艂am dwie rady::) Bierz i nie bierz:) hi hi hi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cud10
no bo widze, ze uwiera cie cos fakt, ze mialabys wziac... masz rade jak nie wziac.. :D ja jestem zawsze taka honorowa... ja bym nie wziela... tyle ci powiem... ale czesto na mojej postawie starce... i to nie tylko pieniadze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
Ja tez taka w艂膮艣nie jestem. Z jednej strony mysle: Kurcze..wynios艂es sie, Twoja sprawa, ja nie bede nic zmienia艂a .. Jest jak jest... Mia艂abym na Joge i inne zajecia na kt贸re chce sie zapisac( w sumie przez niego albo i dzieki niemu) bo juz nie bede teraz siedzia艂a w domu:) ) Druga mnie m贸wi..plej te pieniadze, pokaz mu ze dajesz sobie 艣wietnie rade bez niego... To chyba przez moja bli藕niacza nature, zawsze dwie osoby m贸wia mi co innego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaneeell
mia艂o by膰 olej:)

Udost臋pnij ten post