Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvelka

brak pecherzyka ciazowego

Polecane posty

Gość evvelka

Witam, zrobilam 3 testy ciazowe i wszytskie wskazały ciaze :)) Jednak podczas badania usg lekarz nie widział pecherzyka ciazowego, obecnie czekam na wyniki badan krwi, ale czy to moze oznaczac ze niee jestem w ciazy skoro nic nie widac i czy 3 testy mogłby sie pomylic?:(

Gość fioletta_ _
ciąża pozamaciczna

Gość ^^^^Lenka^^^^*
Ciaze pozamaciczna testy tez wykrywaja. Pewnie jestes w ciazy,ale nie mozna tegojeszcze stwierdzic u lekarza na usg. Jest poprostu za czesnie:) Tez tak mialam .:) Zycze powodzenia;)

Gość evvelka
U mojego ginekologa przed ostatnio bylam 5 tyg. temu i wtedy o ciazy nie bylo mowy bo to było swiezo po miesiaczce. Nic mnie nie boli poza piersiami.. Mam nadzieje, ze jest to bardzo wczesna ciaza... starsznie sie martwie..

Gość evvelka
ok 8 dni ostatnio w sierpniu mialam normalnie miesiaczke. dlaczego niby od razu ciaza pozamaciczna??

A nie lepiej zapytac o wszystko lekarza? Forum to chyba nienajlepsze miejsce na takie pytania :)

Gość evvelka
kurcze to nie takie proste... martwie sie... kilka dni temu zrobilam testy wyszly pozytywnie... lekarz mowil ze to moze byc bardzo wczesna ciaza.. czekam na wyniki ale myslalam ze ktos moze miał podobny przypadek i cos madrego napisze a tu widze ze...

Rozumie ze sie denerwujesz ale na ugg kazdy jeden dzien na znaczenie. Dlatego pytam ile dni po spodziewanej miesiaczce bylo usg... Moze byc ciaza pozamaciczna ale wcale nie musi, moze byc ciazy biochemiczna a moze byc po prostu wszytko ok bo doszlo o 2, 3 dni pozniej do zagniezdzenia zarodka i dlatego nic nie widac i to pewnie tak jest. Zrob koniecznie bete i powtorz ja za 48 godzin i przy okazji zrob poziom progesteronu.

Gość evvelka
ostatnia miesiaczke mialam 10 do 15 sierpnia... kilka dni po bylam u ginekologa i nie bylam w ciazy. teraz kiedy miesiaczka nie wystapila zrobilam 3 testy ciazowe i wysly pozytywnie.. nie mialam regularnych miesiaczek.. brałam duphaston..

Gość evvelka
dodoam ze na 2 testach kreseczki byly bardzo balde natomisat na trzecim mocna..

Gość zapytalskax3
Na pewno wszystko będzie w porządku. Teraz tylko czekaj na wyniki i nie denerwuj się, bo nie powinnaś. I nie bierz pod uwagę najczerniejszych scenariuszy bo nie warto. :)

Gość evvelka
i nic z dzidzi nie bedzie... nie rozumiem tego... 4 testy ciazowe pozytywne a nic na usg nie widac i beta tez tylko 0.56 czyli o ciazy nie ma mowy..

Gość evvelka
drugi wynik beta hcg wyniosl 228,8 :)) czyli maluszek jest:))

Gość kathie
Czesc dziewczyny :) mam następujący problem dzisiaj mam 35 dc(przy regularnych 28 dniowych cyklach).... @ brak, piersi mnie bola a także mecza nudności i chwilowe zasłabnięcia i latam ciagle siusiu. Do wczoraj byłam pewna ze w końcu będziemy mieli upragniona dzidzie :) lecz dzisiaj straciłam wszelka nadzieje po 1 rano zrobiłam test i negatywny :'( po 2 byłam też na usg i lekarz POW ze nie widać pęcherzyka płodowego ( POW ze tak sie zdarza i ze jest jeszcze szansa) ale straciłam wiarę, test mnie dobil :/ co myślicie na ten temat? Może znacie jakieś podobne przypadki? Dodam ze o dzidzie staramy się pol roku....POMOZCIE