Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chaneeell

Sekrety mężczyzn

Polecane posty

Gość Chaneeell

Czy wiecie drogie panie, ze mówiąc ze nasz facet jest zimny i nie okazuje uczuć Nie zdajemy sobie sprawy ze wcale tak nie jest? Poprostu nie dajemy im szansy. My wciąż wypełniamy pustki uczuciowe -MY wszystko planujemy, sugerujemy(wyjscia, wyjazdy, itp) - My pierwsze przytulamy sie do nich, My przesuwamy sie na ich strone -my proponujemy tematy rozmów o uczuciach itp. -My najczesciej inicjujemy rozmowy kiedy jest cisza itditd. Nie mamy w sobie cierpliwości.. nie czekamuy na ich ruch, bo nam sie wydaje ze za długo trwa i juz czujemy sie niechciane, bo wytworzyla sie pustka... Czy tak właśnie nie jest i u was?

Gość byebeaw
Tak własnie jest :):) Mężczyźni potrzebują chyba więcej czasu na pierszy krok.. Trudno jest im się domyślić czegokolwiek... A my kobiety jak napisałaś - niecierpliwe jesteśmy i inaczej odbieramy ten brak inicjatywy..

Gość ja jestem kobietą i
niestety

Gość Chaneeell
Niecierpliwość sprawia, ze narasta w was uraza, ze on nie okazuje uczuc, natomiast on mysli, po co mam przytulic, zaraz przyjdzie i sama to zrobi. Nie dopuszczamy ich, by sami wypełnili luki. Nie pytaj o nic, ... po jakim s czasie( kazdy facet przestawia sie inaczej) sam spyta. Nie przytulaj sie... Sam bedzie chciał Cie objąć:)

Gość Chaneeell
Ja zeby to poznac, musiałm przeczytac kolejna ksiażke.. Nie wiedziałam ze tak jest.. A faktycznie brak czegos przez jakis czas włączał sygnał: przytul sie..on jest taki daleki... Spytaj sie o cos...musicie rozmawiac ze soba itd itd dużo by pisac:)

Gość kssd;s'.sa
Czasem jednak można nie doczekać się :) Ale wtedy wszystko staje się (prawie) jasne :)

Gość pogodny
My okazujemy uczucia jak sie zakochamy :) Przynajmniej ja tak mam. Spodoba mi sie jakas dziewczyna od razu ja probuje poderwac, olewa mnie to i ja olewam i tyle.

Gość Chaneeell
Ja pisałam juz o związku, a nie wyrywaniu laski drogi przedmówco:)

Gość u mnie tak nie ma
widocznie Twoj facecet cie olewa

Oooo, ktoś tu przeczytał książkę 'Sekrety mężczyzn' Dr Barbary De Angelis:). A wiecie, że ta autorka napisała też 'Sekrety kobiet'? To jest o nas, też dobre, hehe:). Wielu sprytnie kamuflowanych rzeczy można się dowiedzieć!