Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam......

Czy robicie pasemka w ciazy??

Polecane posty

Ja jestem w 7 tyg. ciazy i wczoraj bylam u fryzjera zrobic sobie blond pasemka, ktore juz robie od. ok. 10 lat. Pzryjaciolka jednak twierdzi, ze to nieodpowiedzialne z mojej strony, i nie powinnam tego robic, bedac w ciazy, bo zaszkodze dziecku. Nie wyobrazam sobie chodzic w odrostach przez 9 miesiecy, mysle, ze nie ma tu zadnych przeciwskazan. Jak to naprawde jest??

to przeczytaj jeszcze raz, pytanie bylo dosc jasno sprecyzowane..

Majoweczka....niestety juz za pozno, wczoraj bylam u fryzjera:), chcialam sie tylko upewnic, czy na prawde nie ma zadnych przeciwskazan. W koncu przy pasemkach nie naklada sie farby bezposrednio na skore glowy

Gość tu nie chodzi o nakładanie
farby na skórę głowy tylko o fakt, że siedzisz i wdychasz te chemikalia:O pierwszy trymestr jest decydujący, bo wszystko u dziecka się kształtuje, a Ty skoro piszesz, że masz pasemka, to przecież nie to samo co platynowy blond i chyba nie latasz co miesiąc do fryzjera więc te 3 miesiące mogłaś się powstrzymać skoro nie widać chamskich odrostów

Gość 12345niuniek
włosy w ciąży można farbować jak najbardziej, ale warto wspomnieć fryzjerce, że jest się w ciąży, żeby użyła delikatniejszej farby niż zwykle

Gość kjwjhdnbc ckfehwofnbfbf
pieprzycie głupoty!! dbaj kobieto o siebie bo jak ja widzę zaniedbane kobiety w ciąży to brak mi słów a później się dziwią że mąż lata na boki. Wcześniej miał żonę gwiazdę a teraz wygląda jak stary kapeć! Jedyne przeciwwskazanie przy robieniu pasemek to zapach ale jak ci nie przeszkadza to chodź i rób się na bóstwo:)