Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonio de

PO ogranicza dostęp do informacji

Polecane posty

Gość Antonio de

Na ostatnim posiedzeniu Sejm przyjął skandaliczną poprawkę Senatu do nowelizacji ustawy o dostępie do informacji publicznej. W myśl poprawki, możliwe będzie ograniczenie prawa do informacji ze względu na „ochronę ważnego interesu gospodarczego państwa.

Gość no i bardzo dobrze
bo to, co wyprawiają media jest wprost skandaliczne ostatnimi czasy :( A jeśli nie będą miały dostępu do niektórych informacji, to może zastanowią się nieco nad przekazywaniem informacji do wiadomości publicznej. Tych, które szkodzą wizerunkowi naszego kraju

Gość ptasiek nastroszony
i słusznie , to niebezpieczne dla Pąstwa by polaczek mający dwa zęby do zatrzymywania fusow od herbaty z wiszącym pod nosem gilem miał wiedzę na tematy , o których nie ma pojęcia

Gość powoli robią
z Polskie państwo totalitarne.

Gość ptasiek nastroszony
niedomyty ludek pracujacy ma wiedziec ze tam uj cus jest w promocji 20 groszy taniej i w mozgu uruchomic impuls szybkiego reagowania

Gość vsjdfgdfihvd
tak było za PRLu!!!

Gość sam jesteś niedomyty
i smierdzisz.

Gość u88
pewnie PO mają coś do ukrycia !!

Gość pewnie że mają
całą kasę jaką zgarnęli pod siebie i jeszcze zamierzaja zgarniać.

Gość u88
ZNALAZŁAM COŚ CIEKAWEGO „Uczciwe rozliczenie jest takim etycznym fundamentem. Ludzie, którzy mówią prawdę o sobie, mają dopiero prawo ubiegać o to, aby rządzić dalej. Donald Tusk 10.IX.2011r. http://markd.pl/afery-po/

Gość raz dwa...3
koszery robią niestety w Polsce co chcą

Gość Fajnie...........
masakra jak sie to czyta

Gość u88
Niestety PO to masakra

Gość bfudsafbuyf
już PO Polsce wydymali nas i nie ma ratunku

Gość u88
jest ratunek - odsunąć PO od władzy !

Gość KruchyCiastek
ciekawe czy zjeby z po wprowadzą stan wojenny albo sfałszują wybory w trosce o "właściwy" wynik wyborów...

Gość ptasiek nastroszony
polaczki te cfaniaczki w ciuchach na wage sami sie wydymali a jak juz nie ma kogo dymacd i z czego to pretensja sie pospolicie rusza ludek specjalnej troski

Gość KruchyCiastek
polaczki te cfaniaczki w ciuchach na wage sami sie wydymali a jak juz nie ma kogo dymacd i z czego to pretensja sie pospolicie rusza ludek specjalnej troski wypierdalaj zakompleksiony młocie..

Gość ptasiek nastroszony
ja zakompleksiony nie jestem i dlatego stac mnie na kpine z takich jak ty , i pogarde wobecd takich kreatur tepych i pozbawionych krytycznego refleksyjnego myslenia jeno kierujacych sie jedynym kryterium , czy ktos mi cos da. polaczku-robaczku. nienawisci nie czuje bo na takowe uczucie trza zasluzyc , i miec zaangazowanie emocjonalne a ja jeno mam uczucie pogardy pomieszane z kpina , mnie dobrze , a glupkami gardze , ktorym zle bo tepi i leniwi sa. na pohybel im. ciekawe kim ty jestes w realu i co robisz. sfustrowanym bezrobotnym z dwoma zebami jestes?

Gość mghgdddd
żydłactwo-robactwo atake

ja zakompleksiony nie jestem i dlatego stac mnie na kpine z takich jak ty , i pogarde wobecd takich kreatur tepych i pozbawionych krytycznego refleksyjnego myslenia jeno kierujacych sie jedynym kryterium , czy ktos mi cos da. polaczku-robaczku. nienawisci nie czuje bo na takowe uczucie trza zasluzyc , i miec zaangazowanie emocjonalne a ja jeno mam uczucie pogardy pomieszane z kpina , mnie dobrze , a glupkami gardze , ktorym zle bo tepi i leniwi sa. na pohybel im. ciekawe kim ty jestes w realu i co robisz. sfustrowanym bezrobotnym z dwoma zebami jestes? ojej dowartościował się pisząc mowę życia nasadził w chuj literówek i myśli, że jak użyje paru górnolotnych zwrotów to wyjdzie na inteligenta żałosny pryszczaty okularnik....

Gość mghgdddd
ignorujcie tego robala ptasia...temu czemus tylko chodzi o to zeby odnosic sie do jego wypocic-ignorujcie to cos-to go najbardziej zaboli

Gość ptasiek nastroszony
sie tak nie napinaj hahaha bo ci skorupa na pietach popeka i odpadnie. az sie zaczernil tak bsie napial. hahaha ale mam z was polewke w pracy.

Gość mghgdddd
ignor

sie tak nie napinaj hahaha bo ci skorupa na pietach popeka i odpadnie. az sie zaczernil tak bsie napial. hahaha ale mam z was polewke w pracy to w śmieciarkach macie internet wow... jak matole podnosisz swoje ego piszać pod czyimś nickiem to trzeba się zaczernić

Gość mghgdddd
ignorujcie to coś -dobrze Wam radze

Gość Antonio de
W ostatnim dniu obrad kończącego kadencje Sejmu koalicja PO+PSL uchwaliła niedemokratyczna ustawę o dostępie do informacji publicznej Odbiera ona dziennikarzom oraz społeczeństwu dostęp do informacji Uniemożliwiają publikacje materiałów krytycznych w stosunku do rządzącej władzy.