Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach przed lataniem

lecę do chicago w czwartek i się boję

Polecane posty

ja ostatnio przespalam cala podroz ponad 2 godziny ale tez mnie wszysko bolalo:) a najlepsze ze po wyladowaniu ja nadal nie otworzylam oczu bo myslalam ze nadala lecimy. Ciekawe czy za tydz bede spala:classic_cool:

Gość Wika 10
Ja też boję się i nie lubię latać . Najdłużej leciałm 4 godziny. Ciągle jestem spięta .A jak zaczynają sie turbulencje to juz wogóle panika mnie zżera.Ta przerażająca świadomość , że to nie jazda samochodem po bruku ,bo pod nami nie droga a pusta przestrzeń, wręcz mnie paraliżuje. W ubiegłym roku , w maju , czyli krótko po Smoleńsku miałam yakie lądowanie ,że wydawało mi sie ,że już po mnie. Podchodziliśmy do lądowania i wzbijaliśmy sie .Kiedy już wydawało mi się że za chwilę dotkniemy ziemi ,to znowu się podnosiliśmy.

ostro wika... a dlaczego nie mogliście wylądować za pierwszym podejściem? Pogoda była fatalna?

Ja w sumie nie miałam jeszcze jakiegoś strasznego lotu, ale raz lądowałam w Gdańsku w bardzo brzydką pogodę i nieźle szarpnęło nami... Wszyscy wstrzymali oddech na chwilę...

Gość biała mysz
ojojojo, toż w dzisiejszych czasach latanie przechodzi do porządku dziennego. Pewnie masz ponad 30stkę, że tak się cykasz.

:)