Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonkilaa

czemu jesteśmy takie samotne

Polecane posty

Gość żonkilaa

Czemu jesteśmy takie samotne

Gość Eleeene
chyba nudzi Ci sie:-).Nikt nie jest samotny, chyba, ze na wlasne zyczenie.

Gość ghfghfgh
znajdźcie sobie kochanków

Gość żonkilaa
Wiem że piękny dzień . Placek upiekłam jak nie ma z kim wypić kawke , wyjść na spacer.

Gość Eleeene
idz z plackiem do babci, mamy , znajomych.Na spacer sama wyjdz.A co to zabronione samemu wyjsc, pobiegac? Jestes mazgaj i tyle.

Gość żonkilaa
Nie jestem mazgajem , poprostu każdy ma jakiegoś doła

Gość Eleeene
ciesze sie.A na dol -bierz sie za fizyczna prace.Zawsze w domu mozna sciany pomalowac, ulepszyc, skopac ogrodek, nowe kwiatki w doniczkach posadzic.Zajac sie haftem, szyciem , czytaniem i milionem rzeczy. A nie jeczec , ze samotna.A i mozesz byc wolontariuszka, czy pomoc starszej osobie.Kobieto -wez sie w garsc , bo skonczysz jako malkontentka i wszyscy beda od Ciebie uciekac, gdzie pieprz rosnie.

czemu jesteśmy takie samotne czasem lokujecie uczucia w nieodpowiednich typach lub w żadnych typach, czekając na księcia....:P

Gość to weź się
za czyjegoś męża to takie modne teraz:P

Gość nfwdsk
ja sie dziwnie czuje, jak sama wychodze.. gdzie tu samej spacerowac?..;/

Gość Eleeene
bo ?Jak sama sie zle czujesz wychodzic, to wez sobie psa ze schroniska i naturalnym bedzie spacer 3 razy dziennie .Proste? Nie proponuje samej szlajac sie po spelunach przeciez.

Gość kwiatek bez płatkaaa
Mam tak samo jak autorka, i prosze nie radzcie wez sobie psa ze schroniska. Ja mam pieska i owszem chodze z nim na spacery, ale autorka ma na mysli tesknote za druga osoba, za rozmowa, przytulaniem itd

Gość smutnamegi
Eleeene napisałaś gdzieś, że nigdy nie miałaś problemów w związku? Doprawdy tak było? Urodziłaś się już taka świadoma i doświadczona czy może znasz jakąś tajemniczą receptę ? :):):)

Gość mądry_1
bo jestescie głupie

Gość Eleeene
napisalam prawde.Nigdy nie mam problemow z zyciem osobistym. Uwazam, ze z kazdym problemem mozna sobie poradzic(z KAZDYM!!!). Daje sobie przestrzen zyciowa i daje innym zyc.Jesli komus jest ze mna po drodze-jest mi cudownie milo.Jesli ma inne spojrzenie na zycie-droga wolna.Nikogo nie zatrzymuje na sile.Czlowiek jest wolna istota. Drobne kompromisy sa jak najbardziej wskazane. Kazde niepowodzenie ma druga strone i popycha do mobilizacji sily,umyslu i szukania drog wyjscia. I to jest cala filozofia zycia.