Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana nananan

Faceci, którzy nam się podobają nigdy nasi nie będą?

Polecane posty

Gość Zdruzgotana nananan

Dlaczego tak jest, że pozostaje tylko podziwiać ? Albo ma kobietę, albo jest zarozumiały, albo robi nam wodę z mózgu tym swoim spojrzeniem ale jednak nie podejdzie zagadać...ehh:o

Gość Zdruzgotana nananan
ooo no to faktycznie pocieszenie;);p

a czy facet , który wam się podoba , musi być z wami tylko dlatego , ze wam się podoba?

Ja powiem tak. Najlepiej to nie zawracać głowy kimś, kto za bardzo się Tobą nie interesuje i z góry wiadomo, że nic z tego nie będzie. Jakby się ktoś nie podobał, to nie warto marnować czasu na myślenie o czymś, co się udać nie może. :P Inna sprawa, że czasem jest to niezależne od człowieka, ale można chociaż spróbować. :)

rozumiem waszą władze wyboru faceta - jednak przestaje się być księżniczką , gdy nie ma się dużego wyboru ....:classic_cool:

Gość Zdruzgotana nananan
revolver Nie chodzi o sam fakt tego, że NAM się podoba, ale żeby tak było w drugą stronę także;) aż taką egoistką nie jestem.. Pink_Panther No niby tak, ale jak można nie zawracać sobie głowy kiedy on się uśmiecha i ten wzrok.. poza tym tyle się mówi o nieśmiałych facetach, którzy boją się zrobić pierwszy krok;) ja jestem realistką nie łudzę się, wiadomo pomarzyć można:classic_cool:

Nie chodzi o sam fakt tego, że NAM się podoba, ale żeby tak było w drugą stronę także aż taką egoistką nie jestem.. niezmiernie mnie "uspokoiłaś" , gdyż miewałem sądzić , że Twój wybór , jest także wyborem innych....jak w wielu wypadkach....:P

Gość Zdruzgotana nananan
Najlepiej pójść do programu typu "tap madl" albo pokazać, że ma się trochę więcej kasy - tak tak , faceci to też materialiści , oczywiście niektórzy tak jak i kobiety;) - no i wtedy będą się pchać drzwiami i oknami. Wiecie, przerobić się na zimną "barbie" , tleniony blond, róż, kozaczki, mini i solara/ 2 metrowe tipsy i takie to mają szanse

A no właśnie to jest problem- jak można nie myśleć? Kurde no, nie da się. A przynajmniej jest bardzo ciężko. :D Marzenia marzeniami, a ważne, żeby sobie nie wziąć tego za bardzo na poważnie, bo wtedy to już ciężko jest. :P

Revolver widzę zwolennik teorii o księżniczkach. nie do końca....aczkolwiek kobieta musi mieć swoje wymagania...inaczej bierze co ma pod ręka, a wtedy to....:P

Gość Zdruzgotana nananan
Powiedzcie dlaczego ładna, miła buzia już nie wystarczy, coraz więcej się przerabia:o

Gość Zdruzgotana nananan
Tak, takie urojone uczucie czy coś w tym stylu to może być nieprzyjemne

Każdy ma jakieś swoje wymagania. Co to by była za radość z bycia z kimś, gdybyśmy go nie lubili i nam się nie podobał- żadna. :P

Najlepiej pójść do programu typu "tap madl" albo pokazać, że ma się trochę więcej kasy - tak tak , faceci to też materialiści , oczywiście niektórzy tak jak i kobiety - no i wtedy będą się pchać drzwiami i oknami. Wiecie, przerobić się na zimną "barbie" , tleniony blond, róż, kozaczki, mini i solara/ 2 metrowe tipsy i takie to mają szanse chyba oszalałaś....podobno chcesz faceta , a nie ciotę o plastikowym guście , lecącym na kasę....wiec nie zwracaj na takich uwagi....:P

Powiedzcie dlaczego ładna, miła buzia już nie wystarczy, coraz więcej się przerabia chodzi o faceta?

Co do tych przeróbek to bym nie powiedziała, że mają takie powodzenie. Sztuczne nigeryjki z białą szminką i słomianą, tlenioną grzywą raczej nie są zbyt ładne. Naturalna uroda jest na pewno o wiele bardziej pociągająca.

Każdy ma jakieś swoje wymagania. Co to by była za radość z bycia z kimś, gdybyśmy go nie lubili i nam się nie podobał- żadna. wtedy , to związek z rozsądku np.dla kasy lub pozycji itp - interes :)

Gość Zdruzgotana nananan
revolver chodziło mi o kobietę

Gość Zdruzgotana nananan
wtedy to związek " zeby nie byc samemu"

Gość Zdruzgotana nananan
nie chodzi o zatrzymanie, tylko o zwrócenie uwagi. Wiadomo liczą sięteż pewne cechy charakteru które muszą pociągać i reprezentować człowieka ale chodzi mi o wygląd zewnętrzny

wtedy to związek " zeby nie byc samemu" każdy związek jest po to , by nie być samemu...:classic_cool:

nie chodzi o zatrzymanie, tylko o zwrócenie uwagi. Wiadomo liczą sięteż pewne cechy charakteru które muszą pociągać i reprezentować człowieka ale chodzi mi o wygląd zewnętrzny to nie tylko buzia....jest jeszcze ubiór , włosy , makijaż itd

Gość Zdruzgotana nananan
ale chyba nie tylko dlatego? raczej też dlatego, żeby być z kimś z miłości i ogólnego pożądania;)

No właśnie ja się spotkałam raczej z tym, że naturalna uroda się bardziej podoba i budzi zainteresowanie, niż ta przerobiona solarium i tak dalej.:P

Gość Zdruzgotana nananan
no tak, jest jeszcze ogólnie wygląd zewnętrzny tak jak napisałam wcześniej. Wazne żeby być zadbanym.

ale chyba nie tylko dlatego? raczej też dlatego, żeby być z kimś z miłości i ogólnego pożądania nie napisałem , że tylko....całokształt bycia razem jest dość skomplikowany i czasem różni się od osób...