Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaaud

PROSZE POMOZCIE! CZY MOGE BYC W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość klaaud

Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, kochając się poczułam dziwne uczucie chłopak wyjmując członka zobaczył że prezerwatywa niestety pękła. Nie doszło do wytrysku. Od razu poszłam do łazienki i się przemyłam. Proszę pomóżcie odpowiadając na pytanie czy mogę być w ciąży ?! Dodam jeszcze że 5 września miałam okres, miesiączką trwa mi zazwyczaj 7 dni. Mam nieregularne jeszcze miesiączki. Nie potrafię określić czy to były dni płodne czy nie.

Gość gfdfdfdffdf
jesli masz krotkie cykle to mozliwe, ze zahaczyliscie o dni plodne. najlepiej chyba by bylo udac sie do lekarza po recepte na tabletke po.

Gość reksio z wielkim
Spoko. Mozesz.

Gość yhym yhym
odpisalam ci na ciazy:O

Gość szklaneczka whisky
jesli miesiaczke mialas 5,09 to wczoraj byl12 dzien cyklu wiec istnieje prawdopodobienstwo dni plodnych. ale najlepiej isc do lekarza

Gość Hedwiga111111111
Najpewniejszy jest odczyt wyników z krwi. Idż do szpitala lub kliniki i zrób badanie na ilość ludzkiej Gonadotropiny kosmówkowej we krwi. Badanie jest na 100% pewne. Nie ma możliwości pomyłki. Nie musisz czekać kilku dni tak jak to jest w przypadku testu płytkowego. LGK to hormon którego stężenie wzrasta kilka godz po zapłodnieniu. Wiec jeśli będziesz w ciąży to tego hormonubędzie dużo, jeśli nie teraz nie wiem albo nie będzie go wcale albo będzie go bardzo mało

Gość 1234567890ja
LGK to hormon którego stężenie wzrasta kilka godz po zapłodnieniu. ___________________________________________________________________________ Nie pisz bzdur. Stężenie wzrasta, ale po zagnieżdżeniu się zarodka, a nie po zapłodnieniu.