Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfvdgdfhgd

TERAZ LUDZE WOLNIEJ SIE STARZEJA CIEKAWE JAKIE BEDA DZISIEJSZE 25-LATKI JAKO BAB

Polecane posty

Gość xfvdgdfhgd

jako babcie kiedys:)

Gość mkmk
pelne botoksu;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaAaaav
wolniej?????????? solarium już teraz 25latki wyglądają jak 40latki

Wolniej? Mam prawie 30 lat i wyglądam młodziej niż niejedna 20 po solarze i z tonami tapety... O dowód mnie w sklepach pytają :o

Gość zaaaaaaaapic zapomniec
ja mam ponad 30 i wygladam mlodziej od niejednej nastolatki:P tony pudrow fluidow, solarium robia swoje...teraz botox czeka na was dziewczeta:d

Gość Effelina
Taaaa stare rupy se wmawiaja ze mlOdo wyglądają ;) snijcue dalej

Gość scfsdfsfrg
a co zal dupeczke sciska mloda dupo wygladajaca na zadbana 50?? buahaha

Gość twgbbgbtr
Wolniej?! Moja mama mowi, ze babcia i jej rowniesnicy byli duzo zdrowsi i wygladali mlodziej od nastepnego pokolenia. Moj tata jest juz starszym panem, a jak na swoj wiek mlodo wyglada. Mam w pracy kolezanki po 40 i wygladaja niezle, sama mam wiecej niz 30. I widze duzo mlodszych ode mnie dziewczyn, nawet o 10 lat, z wielkimi zmarszczkami. Jakos nie przypominam sobie pomarszczonych, zuzytych dwudziestek, gdy sama mialam tyle...

Niestety solarium i kosmetyki robią swoje - jak w wieku 14 lat zaczyna się nakładanie szpachli na twarz i kilka razy w tygodniu solara, to potem skóra się za to mści. Zwłaszcza że szpachla raczej niskopółkowa, zapychająca cerę, bez filtrów fotostabilnych... Idzie się doigrać. Potem nie za bardzo pomogą zabiegu w gabinetach kosmetycznych, bo skóra jest zniszczona w głębokich warstwach.

Gość rrrrrttgfgfg
glupia krowo kremy wysokopolkowe, drogie, tez niszcza skore i przyspieszają starzenie, kazda chemia jest szkodliwa

To zależy które, ale masz rację z tym, że chemia skórę niszczy - każda :) Ale niektóre mniej. Ja zresztą całkiem z chemii zrezygnowałam i robię sobie kremy, serum i toniki sama z półproduktów :) Bez konserwantów, więc mają krótszą trwałość, ale robi się małe ilości więc zużywa się przed zepsuciem :) Polecam ;)