Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24jo-jo24

zdrada. co robić?

Polecane posty

Gość 24jo-jo24

rok temu mój narzeczony mnie zdradził emocjonalnie, nieukładało się nam wtedy, a on zakochał się w innej, odeszłam, po 2 miesiącach się zeszliśmy, były oświadczyny, wszystko było ok, wyznaczyliśmy datę ślubu ( za tydzień) a wczoraj odkryłam że pisze na gg z tamtą dziewczyną z którą mnie zdradził. Przeryczałam cała noc, nie wiem co mam robić. On mówi że to koleżanka, ale ja mu nie ufam. Pomóżcie.

Gość gfsdgfsdgfg455454
coz my mozemy, facet jak raz zdradzil w zwiazku to bedzie dalej zdradzal, widocznien na tamtej mu dalej zalezy, nie byla bym z takim, jak najszybciej go zostaw dziewczyno bo zycie sobie zmarnujesz

Gość co za baran
nie wiem co masz zrobic. ja miałam taką historię tylko może bardziej hard corwą: też się zakochal , odszedł po 5 latach związku z dnia na dzień do tamtej, byli razem, po miesiącu wrócil, oświadczył się. bylismy 2,5 roku zaręczeni ale ślubu jakos mu się nie chciało planowac. w między czasie odkryłam ze ma z nią od czasu do czasu kontakt, potem zobaczyła smsy niby nie potwierdzały ze cos tam znowu zrobil, potem odkryłam ze parę razy byli razem w klubie (tak, często wychodzi z kolegami), a następnie poszedł na impreze i wrócił o 11 rano, potem się okazało ze ja "spotkał"w klubie aha i przenocował u niej. miarka się przebrała. nie jestesmy juz razem. po czasie doszłam do tego ze nigdy przez te 2,5 roku nie zerwał z nią kontaktu i od czasu do czasu go utrzymywał, tłumacząc się przede mną za kazdym razem inaczej gdy coś odkryłam (ile nie odkryłam nigdy się nie dowiem) moja rada: kategorycznie zabroń mu jakichkolwiek kontaktów, nie ważne czy koleżenskich czy nie. to prowadzi do jednego wniosku: kolesnie chce palić za sobą mostów i nie wiesz jakie brednie opowiada tamtej, moze ona nawet nie wiedziec ze jestescie razem. ja tak miała - po tym jak do mnie wrócil, wyjechałam w wakacje na tydzien do mamy, jak się okazało potem oni sie wtedy codziennie widywali, po moim przyjeżdzie przez totalny przypadek ona wyczaiła nas z samochodu jak bylismy na spacerze. zatrzyała się i podeszła powiedziec czesc (swoją drogą bezczelna była). on odpowiedzial jej i poszlismy dalej oczywiście zrobilam awanturę. doszlismy do domu on zapierał się nogami i rękami ze nie wiedział po co ona się zatrzymała bo nie ma z nią kontaktu. po godzinie przeprytywania nic z niego nie wyciągnęłam, zapierał się. po czy m zadzwonił moj telefon - odebrałam a tu ta laska dzwoni, ze jakism cudem (chyba mój numer nie był zastrzeżony z Play/0 dostała mój numer i dzwoni bo już sama nie wie o co tu chodzi. powiedziała mi ze w tym i tym tygodniu (tym co mnie nie było) spotykali się codziennie i uprawiali sex, ze on jej powiedział ze ze mną nie jest i jak dzisiaj nas zobaczył (tzn na spacerze) to była w szkou dlatego się zatrzymała. no więc widzsz mozesz róznież być okłamywana, a to ze wrocił i nawet jestescie zaręczeni o niczym dla pewnych nieciekeawych typow jeszcze nie świadczy. zerwałam z nim to była najepsza decyzja. a ty jak chcesz najpierw zakaz jakichkolwiek kontaktów bo on już cie tresuje - patrzy jakie granice moze przekracza, a ty się na to godzisz. niedlugo moze się jeszcze z nią spotkka w ramach koleżenskiego piwka i ci powie ze to kolezanka

a czemu poprostu go nie zostawisz ? jak bedzie sie zabawial z kolezanka to co odrocisz glowe czy bedziesz dalej sobie wszystko naiwnie tlumaczyla ? jak z nia sie kontaktuje to myslisz ze o poezji rozmawiaja ?