Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!!!!!!!!paulina*&^%$

jak dbac o siersc psa????

Polecane posty

Gość !!!!!!!!!!paulina*&^%$

witam,chcialabym sie dowiedziec jakdbacie o siersc pupila.... Czy sajakies preparaty,ktore maja na celu sprawic by siersc byla blyszczaca,zdrowa? Mojpiesek to Jork pomieszany z jakims kundlem-wiadomo,ze nie bedzie mial az tak pieknej siersci,no ale..... Iczy sami tez przycinacie mu siersc? I czy mozna psu kupicbez weta jakies witaminy??? Dzieki za odp.:)

Gość hallllo?
jest tam ktos????

Gość umtzzz umtz umtzzz
Ja swoego szczotkuję codziennie, co dwa dni, od samego wyczesywania ma błyszczącą sierść. Poza tym raz w tygodniu daję mu surowe jajko. Nic nie wypada, nie ma łupieżu, sierść się błyszczy, nie daję mu żadnych innych specyfików.

Gość ja w zaden specjalny sposob
o siersc nie dbam, bo bez tych zabiegow jest piekna, lsniaca ;)

Gość hallllo?
a co ze skracaniem siersci>?czytalam gdzies ze ktos jedzie maszynka....?

Gość bnttt
Godną polecenia ofertę naprawdę bardzo dobrej jakości środków pielęgnacyjnych i preparatów odżywczych przeznaczonych dla naszych czworonożnych pupilów znajdziesz pod adresem over-zoo.pl/pl/produkty/k/pielegnacja.html. Oferta obejmuje nie drażniące skóry szampony przeznaczone dla psów różnych ras i o różnych rodzajach sierści oraz suplementy z kwasami Omega dedykowane zarówno psiakom jak i kotom. Polecam!

Gość gość
Mój lekarz z warszawy na kulczuńskiego na Ursynowie polecił mi żeym rozpuszczął do jedzenia dla psa kapsułkę tranu.