Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

wkurza mnie to

Polecane posty

Ja to chyba jak poznam (czysto teoretycznie) kogoś to będę ściemniał że nie jestem prawikiem :D Widząc podejście kobiet do prawików postanowiłem kłamać. :P

Gość taki jeden pan przed 30
Beliar nie tyle co musisz kłamać co nie mówić szczerze jak na spowiedzi samemu z siebie ,a kobieta raczej się nie zapyta w prost...ale nie mów też że jesteś ruchacz tylko np ..dawno temu za siedmioma górami ,,gdzieś tam kogoś miałeś :P Moja chyba wyczuła to ..bo jednak ten nasz 1wszy wspólny seks był trochę taki kaleczny...,a na koniec ona powiedziała jeszcze " dawno tego nie robiłam :) dlatego tak wyszło "..ta że niby na siebie jeszcze winę wzieła...co nie zmienia faktu że kobiety są kochane i jak już dojdzie do łóżka to są z natury wyrozumiałem ..więc się nie martw.

Gość taki jeden pan przed 30
łe Beliar 18 lat to ty młoda dupa jesteś wypad z forum i żyj.

To z 17:52 to był podszyw, prawda? Jeśli nie to sam wypierrdalaj.

Nie forum marnuje mi życie tylko taka jedna osoba. Skąd inąd, czy będę miał kogoś czy też nie, nie będę przez ten pryzmat patrzył na to czy moje życie jest zmarnowane czy też nie. Wystarczy żebym zdobył wymarzoną pracę. :)

Gość cukierkowa1234
Beliar ale dlaczego??? przeciez to nie jest jakaś zasada jak spotkasz fajna kobietę z którą razem będziecie odkrywać swoje ciała i potrzeby to będzie fajnie :D poza tym niektóre kobiety prawiczki kręcą dodatkow :P

Gość cukierkowa1234
przed 30 ale jak się ma już kogoś na stałe to raczej kiedyś ten temat się rusza i mówi się nie w jakichś super szczegółach ale jednak zdradza się swoja przeszłość